subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

Danas su na programu dva duela Superlige Srbije, po jedan u plej of i plej aut zoni.

16h IMT-Železničar

Prvo ćemo se pozabaviti utakmicom u plej autu. Juče ste imali priliku da vidite na delu “ čari “ plej auta gde ekipa kojoj ne treba, pušta tim kojem treba (Novi Pazar-Voždovac). Sada ćemo gledati da se bavimo duelima gde toga nema.

Ovo je upravo jedan takav duel. Ovde obema ekipama itekako trebaju bodovi jer se i jedni i drugi nalaze u dosta lošim situacijama.

IMT se trenutno nalazi na mesto koje vodi u baraž za opstanak u Superligi Srbije. Ipak, do sigurne zone im nedostaje svega par bodova, svi timovi su blizu jedni drugima, tako da još uvek postoji šansa da ostanu u ligi.  Za to su im potrebne pobede. IMT je dosta loše krenuo u drugom delu sezone,ali kako je vreme odmicalo, tako se i njihova forma popravljala. IMT je tim koji igra napadački. Oni su među najefikasnijim timovima u ligi. Dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju, što je generalno svojstveno za timove koji igraju otvoren fudbal,

Njima gostuje ekipa Železničara. Oni se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu, tj mestu koje vodi u drugu ligu. Zaostaju 5 bodova za mestom koje vodi u baraž. Dakle, situacija nije nimalo ružičasta. Potrebne su im pobede i to podhitno. Moraju osvajati bodove i to ne po 1 nego po 3 kako bi iole došli u priliku da se bore za opstanak. U poslednje vreme se igra Železničara dosta promenila. Oni su važili za tim koji igra tvrde mečeve, tj pre svega su važili za tim koji jako teško dolazi do golova. To se promenilo, napad je postao efikasniji, time su došli i bodovi,ali ono što je ostalo problematično, to je odbrana. Jako su retki mečevi na kojima ekipa Železničara ne prima golove.

Prognoza: Očekuje nas jedan sjajan duel gde bi oba tima mogla od samog starta da krenu napadački,a  to bi moglo da donese golove na obe strane.

Predlog: GG @ 1.63


18h Mladost Lučani-Napredak

Ako je prethodni meč o kojem smo pisali jako bitan i nosi veliku težinu, onda se ovaj može staviti u totalno drugačiju kategoriju. Ovo može da se okarakteriše i kao jedan potencijalno prijateljski meč.

Oba tima su odradila šta je trebalo, a to je da dođu do plej ofa i time izbegnu bilo kakvu borbu za opstanak. Do mesta koje vodi u Evropu ne mogu nikako, tako da im sada predstoji jedan laganiji deo sezone, gde će moći da igraju rasterećeno, pre svega rezultatski rasterećeno, a takva igra bi mogla da donese dosta golova.

Lučani su jedna dosta čvrsta ekipa, takmičarska, iskusna i kao takvi težak su orah za sve timove. Čini se da su se sa pravom našli u plej ofu. Nisu tim od kojeg se moglo videti previše atraktivnosti msm retki su bili mečevi na veliki broj golova,ali to je bila drugačija situacija. Sada, u situaciji kada nemaju pritisak rezultata, nije nemoguće da i od njih vidimo neki drugačliji pristup sa mnogo više atraktivnosti,ali i golova.

Napredak je uz Kragujevac bio najprijatnije iznenađenje prolećnog dela šampionata. Svojim dobrim igrama su izborili mesto u plej ofu. Dobre njihove igre, plus loše forme Novog Pazara i Voždovca. To je doprinelo njihovom plasmanu u plej of. Da će igrati rasterećeno,hoće, videlo se to u prethodnom kolu kada su igrali sa Surdulicom. Već tada se znalo da su sigurni učesnici plej ofa, i oni su odigrali lagano meč sa Sudrulicom i izgubili. Nema sumnje da će opuštenije tj rasterećenije ući i u ovaj meč, a to bi moglo da donese dosta golova.

Prognoza: Prethodni meč ovih timova je završen sa 3 gola, ne bi me začudilo da i ovde bude goleada, jer kao što sam napomenuo, ovo je meč bez rezultatskog značaja.

Predlog: 3+ @ 2.25 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje