petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – predlozi na Igrače

2 predloga iz Evrolige


K. Sloukas 5.5+ asistencija ✅️ 6ast

Prvi mec u Atini koji je bio izgubljen, Kostas je igrao odlicno i povezivao redove. U tom mecu imao je 13 asistencija, ali je napravio fatalnu gresku u zavrsinici kada je predao loptu protivnicima. U drugom mecu u pobedi je bio agresivan na kos i pogadjao neke nestvarne suteve te imao 29 poena i 4 asistencije. U 3.mecu je igrao nesto manje minuta, i utakmicu zavrsio sa 0 poena i 3 asistencije. Ukoliko zele da izbegnu eliminaciju, moramo ocekivati Sloukasa na visokom nivou, a verujemo da moze imati preko 5 asistencija i pored kompletnosti bekovske linije.

K. Nunn 15.5+ pts/ na manje 17.5+ ✅️ 27pts

Nakon 1.meca gde je bio u problemu sa faulovima, u drugom se podredio ekipi i imao 10 poena, dok je poslednji mec zavrsio na 25 poena uz 21 uzet sut. Verujemo i da danas ide na minimalno 16 suteva, a od njegove efikasnosti ce zavisiti da li prebacuje marginu ili ne. Na socijalnim mrezama se pre serije predstavio kao najbolji poenter Evrolige – pa neka pokaze to i na delu.


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje