ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: 2. Bundesliga – Najava i prognoza utakmice – Paderborn – HSV

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga
🇩🇪 18:30 Paderborn – HSV I2v2 (1.64)

Može se reći da je Paderborn imao lošu sezonu iza sebe. Problem je u odbrani koja je do sada propustila 53 golova. Zauzimaju 8. poziciju na tabeli. Neće se boriti za opstanak, a isto tako nemaju pravo na poziciju koja vodi u Bundesligu.

Sa druge strane, HSV je ponovio scenario iz prošle godine. Tokom cele sezone bili su na vrhu tabele, onda je usledio pad forme, odnosno gubili su bodove na utakmicama gde nisu trebali. Trenutno se nalaze na 4. poziciji i moraju da zavise od drugih rezultata. Konkretno, F. Dusseldorf je na poziciji 3. koja vodi u baraž i udaljeni su 4 bodova. U ovom kolu igraju sa trenutnim liderom Holstein Kiel-om, samim tim HSV se nada da Fortuna izgubi bodove u tom meču.

Sve u svemu, Paderborn može opuštenije da udje u ovaj meč, jer nemaju za čim da se bore. Samim tim, postavlja se pitanje sa kakvim sastavom će izaći na teren. Sa druge strane za HSV samo pobeda dolazi u obzir i da se nadaju da će Fortuna kiksnuti. S obzirom na trenutnu situaciju, podržaćemo HSV tipom I2v2. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje