četvrtak, 04. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda reprezentacije kreće sa ekipnim treninzima

Grčka je pobedila Poljsku sa 78:73 u prvoj pripremnoj utakmici za obe reprezentacije uoči kvalifikacija za Olimpijske igre.

Papagijanis je za Grčku postigao 12 poena za 15minuta pre nego što je bio primoran da izađe iz igre u trećoj četvrtini nakon što ga je Olek Balcerovski nenamerno udario u lice. Centar Fenerbahčea počeo je da krvari od udarca i morao je da dobije šavove na obrvi.

Pre utakmice objavljeno je da iskusni K. Sloukas neće biti deo reprezentacije ovog leta. Pozitivna stvar za mediteransku zemlju jeste što će Giannis Antetokumpo početi da trenira sa reprezentacijom narednih dana. Antetokounmpo je poslednji put odigrao utakmicu 9. aprila kada je pretrpeo nategnuće leve noge tokom pobede nad Boston Seltiksima. Bio je primoran da propusti ostatak sezone.

Nisam igrao košarku dva i po meseca“, rekao je Giannis  uoči trening kampa za Olimpijske kvalifikacije. „Nisam vežbao, ali sam bolji. Jedva čekam da se pridružim vežbama.”

Antetokounmpo bi se mogao vratiti u akciju na predstojećim prijateljskim utakmicama Grčke protiv Crne Gore i Bahama na turniru Akropolis.

Grčka će potom prebaciti fokus na Olimpijski kvalifikacioni turnir u Pireju. Na turniru će se takmičiti i Slovenija i Hrvatska, uz Dominikansku Republiku, Novi Zeland i Egipat.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje