nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Veoma dug niz u Rumuniji!

Ekipe Universitatea Craiova i Sepsi Sfantu Gheorghe sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od 20 časova, a u pitanju je meč 8. kola rumunske Lige 1.

Universitatea Craiova se nakon sedam odigranih kola nalazi na 7. poziciji, sa ukupno 12 bodova, dok na svom kontu ima 4 pobede i 3 poraza.

Sepsi je, sa druge strane, zabeležio 1 pobedu, 3 remija i 3 poraza zbog čega se u ovom trenutku, sa 6 osvojenih poena, nalazi na 13. poziciji.

Međusobne utakmice: Univ. Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe definitivno ne mogu da se pohvale efikasnim partijama, bar kada je reč o njihovim međusobnim susretima. Na poslednjih 12 utakmica, koliko su odigrali u periodu od oktobra 2017. do maja 2021. godine, Craiova i Sepsi su uspeli da postignu svega 11 golova, zbog čega je tip “0-2“ (1,55) bio dobitan svaki put, tip “NG“ (1,70) čak 11 puta, a “0-1“ (2,80) na devet od tih dvanaest utakmica. Šta vi mislite, hoće li Rumuni i večeras biti neefikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje