Tuesday, 22. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Velike promene u Partizanu!

Navijači Partizana su dugo tražili i zahtevali i napokon su dočekali – Miloš Vazura i Milorad Vučelić više nisu čelnici fudbalskog kluba.

Umesto njih, na održanoj sednici imenovano je novo privremeno rukovodstvo u narednim mesecima, a kao predsednik novoformiranog tela izabran je – Rasim Ljajić.

Najbliži saradnici u sportskom sektoru biće mu – Predrag Mijatović i Danko Lazović, dok su u finansijskom smisli “stigli” – Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan.

“Imali smo sednicu na kojoj je izabran novi privremeni organ. Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević. Da ne vidimo svetlost na kraju tunela, ne bi ni radili sve ovo. Moraćemo da pravimo rezove. Nismo došli da budemo popularni, nego efikasni Pred nama je teška finansijska konsolidacija kluba. Cilj je spustiti budžet, smanjiti broj zaposlenih za barem 20 odsto. Smanjićemo i budžet na 16.000.000 ili 17.000.000 eura, koji trenutno iznosi 22.000.000 eura. Cilj je da svaki navijač shvati da je ovo novi početak Partizana. To ćemo moći da uradimo ako svi budu uključeni u promene. Važan akcenat je reforma omladinske škole. Naš cilj je štednja, plate moraju da budu smanjene, uključujući igrače. Jedan od prioriteta je sređivanje infrastrukture. To su stvari koje moramo da uradimo sami. Tu su i svlačionice, ali šta vredi ako krovovi na stadionu prokišnjavaju. Moramo da se snalazimo, improvizujemo”, rekao je Ljajić.

Na kraju aktuelne sezone biće organizovana nova Skupština, kako bi FK Partizan zvanično dobio kompletno novo rukovodstvo, kao i smenu Statuta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje