Tuesday, 22. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Velika nagrada Australije – Najava trke

Ovog vikenda na programu je treća trka u Formuli 1. Karavan se posle tri godine vratio u Australiju i po nama ova trka treba da se isprati iako se vozi u ranim jutarnjim časovima.

Ferari je očigledno najbolje prilagodio svoj bolid ovim novim pravilima. Tokom svih trka bili su u samom vrhu, uključujući i treninge. Šarl Lekler je osvojio pol poziciju i iskreno govoreći iznenađeni smo postavljenom kvotom za njegovu pobedu, jer 1,90 je po nama previše ako se uzme u obzir ono što se dešavalo na treninzima i kvalifikacijama.

Kladionice se očigledno vode duelom iz Džede u kojoj je pobedio Ferštapen. Ipak, ta pobeda je bila splet srećnih okolnosti po Holanđanina, jer je u samom finišu trke došlo do incidenta koji je sa dobom povukao bezbednosno vozilo i Ferštapen je uspeo da se približi. Da toga nije bilo Maks ne bi imao ni promil šanse.

Ferari dominira u dosadašnje tri trke i sam Ferštapen je to potvrdio. Dobra stvar po opkladu je to što će drugi vozač Karlos Sains startovati sa devete pozicije i gotovo sigurno učestvovati u pobedi Leklera.

Dakle, verujemo u Ferari, jer su do sada zaista najviše pokazali. Red Bul je možda jači na pravcu, ali sve ostale performanse idu na ruku crvenima iz Maranela.

Predlog za klađenje: Pobeda Leklera 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Na automoto sportove se ne ulaže veliki novac, jer sama opklada služi da praćenje trke bude još zanimljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje