Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Večiti derbi u finalu KLS-a

KK Partizan je pred svojom publikom u hali “Aleksandar Nikolić” u trećoj utakmici polufinala Košarkaške lige Srbije popularnoj “majstorici” uspeo da pobedi ekipu, Mege Basket sa izuzetno ubedljivih 96:68.

“Crno-beli” su tako dobili polufinalnu seriju sa 2:1 u pobedama i time plasirali se u veliko finale KLS-a u kojem se sastaju protiv večitog rivala, KK Crvene Zvezde.

U redovima pobedničkog tima – Zek Ledej je ubacio 17 poena, Danilo Anđušić i Bruno Kaboklo po 16, dok je 10 poena ostvario Kevin Panter. Kod gostiju jedini dvocifreni učinak je imao – Filip Jović (21).

“Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Mislim da je utakmica rešena u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Pritom, lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale. Crvena Zvezda ima veliki kvalitet, a mi ćemo pružiti svoj maksimum sa raspoloživim snagama koje budemo imali“, rekao je trener tima – Želimir Obradović.

Finalna serija između KK Crvene Zvezde i KK Partizana započinje u ponedeljak, a “crveno-beli” imaju prednost domaćeg terena.

Do naslova prvaka Srbije doći će ekipa koja prva stigne do dva trijumfa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje