sreda, 18. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Uživa poverenje klupske uprave

Španski strateg – Mikael Arteta u toku dana obnovio je saradnju sa engleskim premierligašem – Arsenalom.

42-godišnji trener je sa upravom kluba iz Londona potpisao novi ugovor do leta 2027. godine.

„Osećam se izuzetno ponosno, veoma uzbuđeno i radujem se onome što sledi. Ponosan sam što sam tu gde jesam i što imam sjajne odnose sa svima u klubu. Osećam se izuzetno srećnim što radim svaki dan sa dobrim ljudima i ambicijama koje ovde imamo. Osećam se veoma inspirisano i želim da uradim mnogo više od onoga što smo već uradili zajedno“, rekao je Arteta.

„Zaista smo srećni što je Mikel potpisao novi dugoročni ugovor. To je veoma pozitivan i ponosan trenutak za sve u klubu i važan deo onoga na čemu svi radimo. Mikel je pokazao svoje kvalitete od prvog dana kada nam se pridružio, ne samo kao fudbalski menadžer, već i kao osoba sa divnim vrednostima. Imamo snažno uverenje u ono što radimo i šta želimo da postignemo zajedno. Mikelov novi ugovor nam daje stabilnost i jasan pravac dok težimo novim visinama“, dodao je sportski direktor – Edu.

Arteta je klupu Arsenala preuzeo tokom 2019. godine i do sada osvojio trofej u FA Kupu i dva pehara u Superkupu. U minule dve sezone je sa ekipom dolazao do epiteta viceprvaka Premijer lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje