nedelja, 22. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Objavljen žreb, težak posao za Đokovića

U Njujorku je obavljen žreb za poslednji grend slem turnir u sezoni, US Open.

Prvi teniser sveta Novak Đoković je prvi favorit za osvajanje turnira, a svoj put ka novoj titulu započeće duelom protiv kvalifikanta. U drugom kolu ide na boljeg iz meča Holanđanina Talona Grikspura i Nemca Jana-Lenarda Štrufa. Potencijalni rival u trećoj rundi je Belgijanac David Gofan, mada ne treba otpisati ni Japanca Keija Nišikorija.

U osmini finala postoji šansa da igra sa Rusom Aslanom Karacevim. Četvrtfinale donosi duel protiv Italijana Matea Beretinija, polufinale Aleksandera Zvereva, dok finale donosi Cicipasa, ili Medvedeva.

Pored Đokovića u glavnom žrebu US Opena nalaze se još Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Đere će u prvoj rundi igrati protiv domaćeg tenisera Denisa Kudle, a ako prođe prvu rundu u drugoj rundi ga čega bolji iz duela Sonego/Kvalifikant što je odličan žreb.

Lajović u prvoj rundi igra protiv Francuza Benoe Pera, ako prođe Pera u drugoj rundi igra protiv boljeg iz duela Umber/Kvalifikant.

Filip Krajinović, koji je postavljen za 32. nosioca, u prvom kolu igra protiv Gvida Pelje iz Argentine, a Kecmanović će u prvom kolu igrati protiv Artura Rinderneča iz Francuske.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje