ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

U Humskoj rade „punom parom“!

Partizan nije uspeo da izbori plasman u Ligu Evrope, rezultati u Superligi Srbije nisu prema očekivanjima, stoga je uprava kluba morala adekvatno da reaguje na transfer tržištu.

„Crno-beli“ su tako pri samom kraju letnjeg prelaznog roka doveli čak pet novi igrača…

Povratnik u Humsku jeste – Ivan Obradović (32). Iskusni levi bek je stigao kao slobodan agent i potpisao je saradnju do kraja sezone 2020/2021.

 

U klub se vratio i talentovani centralni bek – Svetozar Marković (20). Mladi fudbaler dolazi iz Olimpijakosa na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa ugovora narednog leta.

 

Novo-staro lice u taboru Partizana jeste i – Miloš Jojić. 28-godišnji centralni vezista je pristigao bez obeštećenja, nakon isteka saradnje sa turskim šampionom, Bašakšehirom. Saradnja je ugovorena do leta 2022. godine.

 

Na pozajmicu do kraja sezone (vrednu 50.000 eura) došao je i reprezentativac Mađarske – Filip Holender. 26-godišnji golgeter dolazi iz švajcarskog Lugana, a srpski klub narednog leta za dodatnih 450.000 eura ima opciju otkupa ugovora.

 

Novi član beogradskog kluba postao je i nekadašnji fudbaler Paris Sen ŽermenaŽan Kristof Bahebek. Radi se o krilnom napadaču koji ima 27. godina i koji je sa upravom kluba iz Humske potpisao trogodišnji ugovor. Nedavno je raskinuo saradnju sa holandskim Utrehtom, te „crno-beli“ nisu morali da plate obeštećenje.

Fotografije preuzete sa sajta: https://partizan.rs/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje