četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Triling pojačanja za „crveno-bele“

Otkako je Crvena Zvezda obezbedila plasman u Ligu Šampiona, sportski sektor se maksimalno angažovao na transfer „pijaci“, te su u samom finišu letnjeg prelaznog roka predstavljena trojica novajlija u redovima „crveno-belih“.

Prvi je reprezentativac Srbije – Nemanja Radonjić. 28-godišnji levo-krilni napadač je stigao iz Torina, a visina obeštećenja za sada nije poznata. Ugovor je potpisan do leta 2026. godine uz opciju za dodatnih 12 meseci. Prema navodima, brzonogi fudbaler bi trebao da ima platu od 1.200.000 eura po sezoni. Radonjić se tako vratio u iz Ljutice Bogdana za koji je predhodno nastupao u sezoni 2017/2018, nakon kojeg je usledio transfer u Marsej za 12 miliona eura.

„Crveno-beli“ dres je zadužio i bosansko-hercegovački reprezentativac – Rade Krunić (30). Defanzivni vezista je došao iz redova turskog Fenerbahčea bez plaćenog obeštećenja, ali uz dogovor da 50% od narednog transfera ode na račun istanbulskog kluba. On bi u startnoj postavi „trebao da zameni“ – In Bom Hvana koje je pre nekoliko dana potpisao za Fejnord.

Poslednju u nizu jeste i 25-godišnji desno-krilni napadač – Silas. On dolazi na jednosezonsku pozajmicu uz redova ekipe, Štutgarta. Narednog leta, Crvena Zvezda ima opciju otkupa ugovora za 10 miliona eura, a tokom pozajmice srpski klub je na sebe preuzeo njegovu platu na godišnjem nivou.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje