petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 12. MAJ

Egzibicioni turnir u Americi je ove nedelje na rasporedu, što znači da pažnju usmeravamo na taj tunir. Za mnoge su igrači koji igraju na ovom turniru potpuni anonimusi, ali ne i za nas.

Meč kojim otvaramo ovo takmičenje odigraće Strong Kirčhajmer i Cid Subervi Roberto. Kladionice su postavile egal kvote, s tim što je Kirčhajmer blagi favori. Mi se potpuno slažemo sa postavljenim kvotama i idemo u tom smeru

Iako se igra na šljaci treba istaći da je ovo američka šljaka. Oni generalno izbegavaju ovu podlogu, ali kada je postave onda gledaju da bude što brža. To znači da servis ima veću ulogu i znači igračima.

Kirčhajmer u poslednje vreme igra sjajno. Od drugog maja pa do danas je odigrao 12 mečeva, a skor mu je 11/1. Taj jedini poraz je doživeo od iskusnog Italijana Paola Lorencija koji je slavio tek posle trećeg seta. To svakako nije iznenađenje, jer je Lorenci iskusan igrač i specijalista za šljaku. Ako pogledamo pobede Kirčhajmera tu vidimo da je pobedio igrače protiv Mekenzija Mekdonalda, Evana Kinga, Dmitrija Popka i još mnoge. Pomenuti igrači su solidni čelendžer igrači što samo ukazuje koliko Kirčhajmer igra dobro u poslednje vreme.

Sid nam dolazi iz Dominikane. Čovek živi od igranja na šljaci i realno gledano dobro igra u poslednje vreme. Na poslednjih 18 mečeva on ima 13 pobeda i 5 poraza. Poraze je doživaljavao od boljih igrača i ovde svakako ima čemu da se nada.

Meč je baš egal. Obojica su dobro formi, ali prednost dajemo Kirčajmeru, jer je agresivniji igrač i voli brže podloge. Mišljenja smo da će njegova agresivna igra biti prevaga i da će sve zavisiti od njega. U ovakvim okolnostima prednost se daje igraču koji napada, a to je u ovom slučaju Kirčhajmer.

Predlog za klađenje: PObeda Kirčhajmera 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje