petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

Danas su na programu revanš mečevi Plej auta u Superligi Srbije.

18h Javor-Tekstilac Odžaci

Prvi meč nam je doneo jednu jako tvrdu utakmicu u kojoj je domaćin, tj zapravo “ uslovno domaćin “ igralo se na Karađorđu u Novom Sadu, slavio minimalnim rezultom.

Sada se dvomeč seli u Ivanjicu na teren Javora. Ovaj meč će biti drastično drugačiji. Ovde pre svega treba očekivati drugačiji Javor tj treba očekivati jedan ofanzivan Javor i to od prvog minuta. Javor je tim koji igra mnogo bolje na domaćem terenu i to svi znaju.Nikome, pa ni najjačim timovima u Srbiji, nije lako da igraju u Ivanjici. Jako teško uzimaju bodove u Ivanjici. Težak teren, teren na kojem se svi jako teško snalaze, osim samih fudbalera iz Ivanjice. Plus, moram da kažem da je kiša od sinoć i pitanje je i samog stanja terena.

Sve su to parametri koji idu u korist domaćina. Upravo zbog toga treba očekivati njihovu pobedu na ovom meču. Ne treba očekivati neki predobar fudbal, ne daleko od toga, biće jedna rovovska borba u kojoj mislim da će domaćin da slavi. Jednostavno, čini mi se, da je Tekstilac još uvek zelen za Superligu Srbije. Treba još dosta toga da urade, pre svega i na infrastukturi kluba, kako bi došli do najjačeg ranga domaćeg fudbala.

U Ivanjici retko kad bude nešto previše golova, pa neverujem ni da će danas. Zbog toga ide ova kombinacija.

Predlog: 1 i 0-4 golova @ 1.45


20h Železničar-Inđija

Ovo je, nekako izvesniji duel. Ovde je Železničar i pre starta dvomeča važio za velikog favorita. Sve su to opravdali već u prvom duel kada su slavili u Topoli protiv Inđije (Inđija isto bila “ uslovno domaćin“). Odigrao je Železničar jedan dobar meč. Već u prvom poluvremenu su sa dva brza gola rašili ceo meč. Kasnije se Inđija malo trgla, ali najviše što su mogli jeste da postignu jedan gol i tako makar sa minusom od 1 gola idu na revanš. Kao i kod Ivanjice, tako su i Pančevci mnogo bolji na svom terenu. Prepun će biti stadion, ceo grad će doći da podrži svoj klub u borbi za opstanak i to će dodatno dati vetar u leđa fudbalerima. Očekujem sličan duel kao u Topoli. Krenuće Železničar napadački od prvog minuta, jer oni drugačije i ne znaju kući da igraju.

Jednostavno Pančeci su daleko kvalitetniji rival i mislim da će i na ovom meču da slave.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje