ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

Danas su na programu mečevi plej auta, možda i zanimljivijeg i neizvesnijeg dela šampionata. U ovom delu takmičenja, ne treba gledati samo forme i kvalitete ekipa, već treba gledati i “ ostale faktore “, tj ko će kome prepustiti bodove, kao i ko je “ izabran“ da ispadne iz lige. Nažalost, to je tako u našoj ligi, videlo se to u poslednjih nekoliko kola plej auta. Upravo zbog toga i ne volim da pišem najave iz ovog dela takmičenja, primetili ste da većina predloga ide iz plej ofa,ali danas će biti izuzetak.

20h Železničar Pančevo – Radnik Surdulica

Ovo bi mogao da bude jedan “ pravedan meč “, tj ovde neće biti nekih “ radnji van terena “, jer ovde niko nema motiva da to uradi. Ovde je najveći motiv pobeda.

Ovaj motiv pobede je mnogo više izražen kod domaćina. Železničar se nalazi na pretposlednjem mestu tj mestu koje vodi u niži rang. Od baraža ih deli samo 1 bod i zbog toga im je potrebna pobeda na ovom meču ,kako bi izvršili pritisak na ostale rivale za mesto. Železničar je odigrao jako loše prvi deo sezone. Tokom zime su doveli dosta igrača i igra je bila bolja,ali ne dovoljno da se izbegne ovakav scenario, a to je gčevita borba za opstanak. Drastičan napredak je viđen u napadu. Železničar je bio ekipa koja jako teško postiže golove,ali dolazak nekoliko ofanzivnih igrača je to promenio. Na današnjem meču trebalo bi očekivati da krenu žestoko ka golu rivala kako bi što pre došli do prednosti,ali i prednosti od nekoliko golova,kako ne bi ušli u problem, tj da Radnik izjednači. Ovo govorim iz razloga što Pančevo koliko god popravilo napad, toliko je odbrana loša. Po broju primljenih golova su jedni od najgorih u ligi.

Surdilica je jedina rešila status za narednu sezonu. Rešili su ga odavno, tj odavno je poznatno da će ispasti. Jedna zaista loša sezona za njih. Nije pomogla ni rekonstrukcija tima tokom zime. Ništa se nije promenilo. Igra je totalno nepovezana, loš napad, loša odbrana, zaista im ništa tokom cele sezone nije funkcionisalo i potpuno zasluženo će naredne sezone da se takmiče u nižem rangu. Što se tiče ovog meča, ali i svih ostalih, oni mogu da igraju rasterećenije. Naravno da su zbog toga opasniji po rivale, ali njihovim ofanzivnijim stilom igre, otvaraju prostor za rivale. Eto prethodni meč sa Pančevom na ovom terenu su baš tako odigrali, ofanzivno i epilog je bio 3 primljena gola.

Prognoza: Domaćin ulazi u meč sa imperativom pobede i trebalo bi da je ostvare sa nekoliko datih golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje