subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Stojković: Španija jedna od najboljih ekipa na svetu

Nakon razočaravajućeg učinka na Evropskom prvenstvu ovog leta u Nemačkoj i eliminaciji već u grupoj fazi, fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak veče u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje nove evropske „vladare“ – selekciju Španije u okviru 1. kola novog izdanja Lige Nacija u „A“ diviziji.

Pritom, „Orlovi“ izuzetno oslabljeni ulaze u ovu utakmicu, jer u sastavu nema – Vanje Milinkovića-Savića, Miloša Veljkovića, Filipa Mladenovića, Nemanje Gudelja, Nemanje Maksimovića, Sergeja Milinkovića-Savića, Filipa Kostića, Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića…

„Reprezentacija Španija je jedna od najboljih ekipa na svetu. Neverovatan skup talenata na jednom mestu. Tehnički su izvanredni, svaki igrač ume odlično da kontroliše loptu. Selektor De La Fuente napravio je potpuno regeneraciju španskog tima, a ona je dala rezultate. Imaju mnogo kvalitetnih igrača. Teška utakmica je pred nama, ali i odlična prilika. Radujem joj se. To je šansa za nas, za neke igrače da pokažu da su sa pravom na spisku reprezentacije“, rekao je na konferenciji za medije selektor nacionalnog tima Dragan Stojković.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje