četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanojević ima cilj pred meč sa Luganom

Partizan večeras od 20 časova dočekuje Lugano u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a povodom ove utakmice, govorio je trener ekipe, Aleksandar Stanojević.

Ulazimo u ovaj dvomeč sa željom da izborimo grupnu fazu. Znamo da se nismo pokazali u najboljem svetlu protiv Dinama, ali sada imamo priliku za popravni. Čeka nas težak meč protiv rivala koji kontroliše loptu, koji voli da drži posed, tako da moramo da nađemo način da ih sprečimo u tome, da budemo strpljivi i pametni.

Kada je reč o ekipi Partizana, izjavio je sledeće: „Imamo dobre igrače, ali nemamo dobar tim. Na meni kao treneru je da to popravim, Ako to ne uspem, onda mora da dođe do dodatne selekcije. Neki igrači se nisu dobro pokazali, neki jesu… Patimo dosta u nekim stvarima, ali pre svega, moramo da ojačamo kolektiv, da iz njega iskoči pojedinac, a ne obrnuto. Kad ćemo uspeti, ne znam, vremena nemamo, ali činimo sve što možemo. Najlakše je meni da presečem, da gledam sebe i kažem ovih deset igrača mi nisu potrebni. Ne može tako, moram da mislim i na klub i na ekipu, da sagledam mnogo širu sliku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje