Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

SMS je najtraženiji igrač u Evropi, menja klub na leto?

Sergej Milinković Savić ovog će leta napustiti Lazio, objavio je to srpski veznjak svojim suigračima i čelnicima kluba, a vest je glasno odjeknula u italijanskim medijima. Nakon što se godinama spekulisalo o njegovom odlasku i licitiralo svotom od 100, 150 ili više miliona evra odštete, sada će konačno doći do rastanka.

Dete Vojvodine za rimski klub nastupa od 2015. godine i do sada je upisao 224 nastupa u kojima je postigao 46 golova. Sada je došlo vreme da napusti Rim, a italijanski Il Messaggero piše da je njegov menadžer Mateja Kežman već postigao dogovor s klubom te da mu Lazio neće praviti probleme.

Odmah nakon što se pročulo da je Savić odlučio napustiti klub, stigle su 2 ponude. PSG i Manchester United spremni su platiti 60 miliona evra odštete, a u redu stoji i Juventus koji zasad nije svoj interes izrazio brojem.

Claudio Lotito, kontroverzni predsednik Lazija, sa kojim će svako ko želi Savića morati sesti na sto, navodno želi da svota za koju će srpski reprezentativac napustiti Rim bude za 5 ili 10 miliona evra veća od trenutne ponude PSG-a i Uniteda. Očekuje se da će se sigurno naći klub koji je voljan udovoljiti tim zahtevima te da će Savić na SP u Kataru ići kao fudbaler novog kluba.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje