petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Slovenac u „crveno-belom“ dresu

Reprezentativac Slovenije – Timi Maks Elšnik postao je novo letnje pojačanje srpskog šampiona – Crvene Zvezde.

26-godišnji centralni vezista je stigao za sumu od 2 miliona eura iz ekipe, Olimpije iz Ljubljane. Sa „crveno-belima“ potpisao je četvorogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 21. Imaće platu u visini od 500.000 eura po sezoni.

„Veoma sa srećan. Zaista sam zadovoljan što je sve nakon nekoliko dana završeno. Čuo sam dosta stvari o Crvenoj Zvezdi i njenim navijačima. Veoma sam srećan što sam ovde. Juče sam upoznao nove saigrače, neke znam i od ranije. Nekoliko igrača je igralo u slovenačkoj ligi, pa smo bili protivnici na terenu. Na svakoj utakmici ću davati sve od sebe, jer sam borac. To mogu da očekuju od mene i verujem da ćemo biti uspešni zajedno“, rekao je Elšnik.

„Danas smo potpisali ugovor i predstavili Elšnika, slovenačkog veznog igrača koji dolazi iz Olimpije iz Ljubljane. Odigrao je sve utakmice na Evropskom prvenstvu, gde je ostavio fantastičan utisak i drago mi je da ga imamo u Crvenoj Zvezdi. Slovenci su profesionalci, odlični timski igrači i lako se prilagođavaju našoj sredini. Siguran sam da će i Elšnik biti jedan od onih fudbalera koji će ostaviti pozitivan trag“, dodao je sportski direktor kluba – Mitar Mrkela.

Elšnik je za selekciju Slovenije debitovao tokom 2021. godine i do sada je upisao 19 nastupa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje