subota, 07. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Simić u „ljubičasto-belom“ dresu

Mladi reprezentativac Srbije – Jan-Karlo Simić postao je prvo letnje pojačanje belgijskog velikana – Anderlehta.

19-godišnji štoper je došao u transferu vrednom 3 miliona eura iz 20% od naredne prodaje iz italijanskog tima, Milana. Talentovani defanzivac je sa „ljubičasto-belima“ potpisao ugovor do leta 2029. godine i odabrao je dres sa brojem 4.

„Veoma sam ponosan što sam potpisao ugovor sa tako prestižnim klubom kao što je Anderleht. Svi znaju Anderleht i igrače svetske klase koji su ovde započeli karijeru. Tako da se čini kao savršen korak za mene da nastavim da rastem i učim od iskusnijih igrača. Radujem se što ću slaviti pobede sa saigračima i navijačima“, rekao je Simić.

„Sada kada smo obezbedili Jana Vertongena za dodatnu sezonu, Jan-Karlo je sledeći važan deo slagalice. On je izuzetno talentovan, mlad igrač sa iskustvom već u jednoj od najvećih liga u Evropi. On se sjajno uklapa u naš stil igre. Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da dovedemo talentovanog i mladog fudbalera pred kojim je svetla budućnost“, dodao je sportski direktor kluba – Jesper Fredberg.

Simić je u predhodnoj sezoni (prvoj kao seniorski fudbaler) odigrao šest utakmica za „Rosonere“ na kojima je postigao i jedan pogodak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje