nedelja, 22. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

San Francisko 49ers – Atlanta Falkons – Najava meča uz predlog za klađenje

San Francisko 49ersi će na svom Levi stadionu ugostiti Atlanta Falkonse. Posle 13 odigranih kola San Francisko je na skoru 7-6 i što je najbitnije nalaze se u plej of slici. Atlanta sa druge strane iznad svih očekivanja na skoru 6-7 i u jurnjavi je za plej ofom.

Favorit u ovom meču je San Francisko čija se pobeda plaća kvotom 1,25, dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Mi se apsolutno slažemo sa postavljenim kvotama i idemo u tom smeru. Nakon užanog starta San Francisko se vratio na pobednički kolosek. Povratak Džordža Kitla u tim je sve pokrenuo i San Francisko je ponovo tim. Odbrana je posle dužeg vremena koliko toliko zdrava i kada je takav scenario svakome u ligi je teško da igra protiv San Franciska.

Atlanta kao što smo rekli igra iznad svih očekivanja. To je tim u rekonstrukciji i od starog tima koji je pre koju godinu igrao veliko finale ostao je samo kvoterbek Met Rajan. Novi glavni trener Artur Smit radi fenomenalan posao i navijači Atlante širom Amerike su prezadovoljni urađenim za sada.

Kao što smo već rekli mi idemo u smeru San Franciska. Ovako kada se pogleda u celini ovaj tim San Franciska baš ne odgovara Falkonsima. To je pre svega jedna trkačka ekipa koja ima dugo posed u svojim rukama i mnogo trči. Falkonsi baš loše brane trčanje i to će biti ključ meča.

Defanzvina linija San Franciska je takođe veoma moćna i Metu Rajanu i njegovim ofanzivnim linijašima će biti vraški teško da se odbrane. Met Rajan će konsantno biti pod pritiskom, a svi znamo da se on pod pritiskom ne snalazi najbolje.

Nikako ne treba zaboraviti činjenicu da je trener San Franciska Kajl Šenahan bio ofanzivni koordinator Atlante kada su igrali u velikom finalu i da zna u dušu Meta Rajana.

San Francisko je već formiran tim za plej of i mnogo više, a Atlanta nije. Iako imaju dobar skor Falkonsi su dosta slabiji tim i realno je da ovo San Francisko dobije.

Predlog za klađenje: H1 – 7,5 1,68

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje