petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Sada je definitivno kraj

Uspeli su jednom, ali sada nisu mogli…Kilijan Mbape na kraju sezone i oficijalno odlazi iz redova prvaka Francuske – Paris Sen Žermena!

25-godišnji napadač je zvanično objavio da je „završio svoju misiju“ u dresu kluba iz Pariza.

„Uvek sam govorio da ću vam se obratiti kada dođe pravi trenutak. Želim da vam saopštim da je ovo moja poslednja sezona u Paris Sen Žermenu. Neću produžiti ugovor i ova avantura će se završiti u narednih nekoliko nedelja. Imao sam priliku i veliku čast da budem deo najvećeg kluba Francuske i jednog od najboljih na svetu, koji mi je omogućio da dođem ovde i da osetim kako je to igrati u velikom klubu pod pritiskom. Rastao sam kao igrač, naravno uz neke od najboljih fudbalera u istoriji“, rekao je francuski reprezentativac.

Mbape je u PSŽ došao iz Monaka tokom 2018. godine u transferu vrednom 180.000.000 eura i osvojio brojne trofeje u nacionalnim okvirima, ali ne i najvredniji – Ligu Šampiona.

Pre dve sezone uprava „Svetaca“ je uspela nekako da „nagovori“ sjajnog fudbalera da ostane u klubu, ali sada nakon sedam godina, Mbape menja klupsku sredinu.

Pritom, gotovo izvesno je da ovog leta postaje novi fudbaler madridskog Reala i pitanje je momenta kada će njegov dolazak u „Kraljevski klub“ biti ozvaničen.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje