Thursday, 24. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Rumunija: Liga 1 – Botosani – Hermannstadt

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 17:30 Botosani – Hermannstadt D1+ (1.50) ✅/ na manji ulog DI1+ (2.50)

Botosani poslednji na tabeli, sa samo odvojenih 3 bodova iz 7 odigranih utakmica. Uprava je reagovala i dovela na mesto trenera Dan Alexa, koji ima zadatak da regeneriše tim i konačno usmeri na pravi put dobrih rezultata.

Na drugoj strani Hermannstadt je u krizi forme. Nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednjih 4 ligaških utakmica. Kao izvor problema je odbrana, koja još uvek nije toliko fokusirana. S obzirom da su primili bar 1 gol na svim dosadašnjim utakmica ove sezone. Obrana takođe nije pokazala stabilnost u kupu, protiv znatno slabijeg protivnika koji je igrao sa rezervama, gde je Hermmanstadt vadio 2 puta loptu iz svoje mreže.

Sve u svemu, Dan Alexa kako ga rumuni nazivaju “Hirurg”, trebalo bi da unese svežinu u redove Botosania. Ujedno je ovaj meč važan za domaćina, jer su im potrebni pozitivni rezultati. Na drugoj strani, Hermannstadt ne igra loše, ali prima puno golova, izgleda da je u pitanju problem, kome će trebati dosta vremena da se reši. Mislim da domaćin ima izgledne šanse da postigne gol danas. Tako da igramo tip D1+. Ujedno na manji ulog nije loše probati tip DI1+, jer je Hermannstadt većinu svojih primljenih golova, primio u I poluvremenu. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje