ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Kup Finale – Najava i prognoza utakmice – Hunedoara – Otelul

➡️ RUMUNIJA: Kup – Finale
🇷🇴 19:30 Hunedoara – Otelul na manji ulog GGv3+ (1.60)

Corvinul Hunedoara je napravila istorijski uspeh, plasiravši se u finale kupa Rumunije. Na svom putovanju izbacili su 4 prvoligaša. U poslednjem ligaškom meču izgubili su od Miovenia, međutim trener je odmarao startere uoči ovog meča. U slučaju osvajanje kupa, igračima će biti isplaćena premija.

Sa druge strane, Otelul je sa jednom godinom iskustva u superligi, da se podsetimo, Otelul je prošle godine promovisan u prvoj ligi. Trener Dorinel Munteanu nije do sada osvojio kup, ni kao trener ni kao igrač, tako da je njegova velika želja da osvoji kup sa Otelulom. Nedostajace najbolji strelac Alexandru Pop (36/11 F) zbog povrede, kao i Teles (34/1 F) i Mihai Adascalitei (26/0 D) zbog suspenzije.

Hunedoara voli da igra kao autsajder, 4. puta su do sada izbacili favorite. Za njih ovo je istorijski mec, a pobeda i osvajanje titule nešto neopisivo. Na drugoj strani pritisak je svakako na Otelul koji ulazi u ovaj meč kao favorit. Međutim, siguran sam da će se Munteanu detaljno pripremiti za ovaj meč, jer želi da ostvari još jedan veliki učinak za klub. Verujem da nas očekuje vrlo zanimljiva, na neki način i otvorena utakmica, jer su oba tima vrlo motivisana, zato igram tip ili/ili GGv3+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje