Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ARSENAL – Brajton 1:2

Drugi vezani poraz Arsenala u Premier ligi, čime su značajno zakomplikovali svoju situaciju oko mesta među TOP 4. Sa druge strane, popularni “Galebovi” su stigli do neočekivanog trijumfa, jer su predhodno osvojili samo jedan bod na poslednjih sedam prvenstvenih duela, te su pred ovog gostovanje bili u zaista očajnoj formi. Ipak, golovima 28. i 66. minutu igre uspeli su da osvoje ceo “plen”, dok je londonski tim na samom kraju utakmice uspeo da tek ublaži poraz (domaćinima je na isteku prvog dela igre bio poništen pogodak nakon intervencije iz VAR sobe).

Himki – CSKA MOSKVA 4:2

Domaćini su prvi došli do vodstva, ali je nakon prvih 45 minuta igre na semaforu stajao rezultat 1:2 u korist gostiju. Ipak, u nastavku utakmice fudbaleri Himkija su postigli čak tri gola i tako režirali veliki preokret. To je bio njihov treći vezani trijumf u šampionatu, ali se i dalje nalaze u opasnoj zoni, dok je moskovski klub nakon ovog neuspeha praktično ostao bez šansi da se domogne titule prvaka Rusije.

JANG BOJS – Lozana 2:2

Poslednjeplasirani tim prvenstva Švajcarske je poveo u 5. minutu meča i tu prednost je uspeo da sačuva sve do isteka prvog poluvremena. U nastavku susreta, još uvek aktuelni šampion je uspeo da preokrene rezultat na svoju “vodenicu”, ali za domaćine je pravi “šok” usledio duboko u sudijskoj nadoknadi vremena, kada su gosti drugim golom na utakmici uspeli da izbegnu poraz i tako stignu do nerešenog ishoda.

Čukarički – PARTIZAN 0:0

Za tim sa Banovog brda ova utakmica nije imala preveliki rezultatski značaj, dok su sa druge strane “crno-beli” imali imperativ pobede. Ipak, Partizan nije uspeo da slomi veoma dobar otpor domaćina, te su ovim “kiksom” dopustili večitom rivalu, Crvenoj Zvezdi da im na vrhu tabele nakon ovog kola odmakne na dva boda prednosti.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje