Monday, 07. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

JUVENTUS – Kaljari 1:1

Dušan Vlahović je u 15-tom minutu iz penala doneo prednost “Staroj Dami”. Torinski klub je tokom utakmice propustio dosta prilika da duplira vodstvo, a “kazna je stigla” u samom finišu kada su gosti iz jedanaesterca poravnali ishod na semaforu i tako osvojili veliki bod. Ovo je ujedno bio i prvi pogodak koji je Juventus primio u aktuelnoj sezoni.

MARSEJ – Anže 1:1

Nije bilo golova u prvom delu igre, ali zato jeste po jedan crveni karton sa obe strane. U nastavku je Marsej došao do prednosti, a samo par minuta kasnije su gosti izjednačili rezultat. Do kraj utakmice su domaćini postigli novi pogodak, ali je on poništen nakon signalizacije iz VAR sobe. “Fenjeraš” je tako ostao neporažen na stadionu “Velodrome”.

BAJER LEVERKUZEN – Kil 2:2

Aktuelni prvak je imao prednost od 2:0 već u 8. minutu i tada je delovalo da dolaze do sigurnog i uverljivog trijumfa. Treći pogodak im nije bio priznat zbog nedozvoljene pozicije, a onda prvo golom u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre, a zatim sredinom drugog poluvremena iz penala, Kil uspeo da poptuno “šokira” velikog favorita. Popularni “Farmaceuti” pokazuju da pre svega imaju ozbiljnih problema u fazi odbrane.

Ajntraht Frankfurt – BAJERN MINHEN 3:3

Zaista sjajna utakmica odigrana je u Frankfurtu. “Bavarci” su imali vodstvo u dva navrata, “Orlovi” prednost od 2:1, a na kraju podela bodova, do koje su domaćini došli pogotkom duboko u sudijskoj nadoknadi vremena. Minhenski klub koliko god ima potencijala u napadu, toliko za sada je veoma “klimav” u defanzivi.

MALME – Varnamo 1:1

Malme je “slomio” otpor gostiju u 55. minutu susreta, ali je Varnamo iz penala u 90-tom minutu uspeo da stigne do veoma vrednog boda u njihovoj “borbi” za opstanak u ligi. Sa druge strane, Malme ima ogromnih 10 bodova prednosti na samom vrhu prvenstvene lestvice na četiri kola pre kraja prvenstva.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje