četvrtak, 03. oktobar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 

Borusija Mehengladbah – BAJERN MINHEN 1:1

Već na otvaranju nove sezone aktuelni prvak je „ispustio“ bodove. Odigrali su samo 1:1 na strani protiv Borusije iz Mehengladbaha, koja je tako po peti put uzastupno na svom terenu uspela da ostane neporažena protiv „Bavaraca“. Najveće zasluge odlaze na adresu domaćeg golmana – Y.Sommer koji je zaista sjajno branio. Nakon utakmice bilo je dosta negodovanja povodom sudijskih odluka, jer u dve sporne situacije u kaznenom prostoru minhenskog Bajerna, nije dosuđen kazneni udarac za domaću ekipu.

Majnc – RB LAJPCIG 1:0

Jesse Marchs nije na dobar način započeo svoj mandat na klupi „Crvenih bikova“ u Bundesligi, jer su doživeli poraz od tima koji bi trebao da se bori za opstanak u ligi. Popularne „Petice“ su dosta bolje ušli u utakmicu – u ranoj fazi su pogodili stativu, pa bi do prednosti stigli u 13. minutu susreta. Gosti su u nastavku preuzeli inicijativu, imali veći posed lopte i udaraca ka golu, ali na kraju nisu uspeli da stignu ni do boda.

RKC Valvijk – AZ ALKMAR 1:0

AZ Alkmar je tokom predhodnih godina bio konkurentan za sam vrh tabele (posebno pre dve sezone koja je bila prekinuta), ali deluje da sada to neće biti slučaj. Tokom leta klub su napustili dvojica sjajnih igrača koji su nosili igru ove ekipe – C.Stengs i M.Boadu (a blizu odlaska je i T.Koopmeiners), tako da je tim sada, ipak slabiji. To je potvrđeno na samom startu prvenstva, jer su pretrpeli poraz od ekipe koja je među glavnim kandidatima za ispadanja, iako su bili znatno dominantniji rival na samom terenu.

Anžer – LION 3:0

Nakon remija u prvom kolu na svom terenu, Lion je ovoga puta doživeo pravu blamažu na stadionu „Raymond-Kopa“. S.Boufal je doveo domaćine u vodstvo, koje je autogolom duplirao defanzivac gostiju, Marcelo. Ubrzo zatim, M.Cornet je dobio crveni karton, a fudbaleri Anžera su još jednim pogotkom rutinski priveli utakmicu kraju. Već nakon samo dva susreta jasno se vidi koliko Lionu nedostaje – M.Depay koji je potpisao za Barselonu.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje