Monday, 21. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Beršot – ANDERLEHT 2:1

Anderleht je bio veliki favoriti u delu protiv poslednjeplasiranog tima belgijskog prvenstva. Ipak, imali su minimalan zaostatak nakon prvih 45 minuta igre. U nastavku su veoma brzo iz penala poravnali rezultat i kada su mnogi očekivali potpuni preokret, domaćini su ponovo stekli prednost koju su sačuvali do samog kraja. Time, Beršot je upisao svoj prvi trijumf u tekućoj sezoni.

RKC Valvijk – TVENTE 2:2

Tvente je poveo na ovom utakmici, ali su domaćini do pauze za odmor prvo izjednačili, a na samom početku drugog poluvremena i “preoteli” vodstvo. Sastav iz Enšedea je preuzeo kontrolu nad igrom, a poraz su izbegli zahvaljujući pogotku u sudijskoj nadoknavi vremena.

SELTIK – ABERDIN 2:2

Aktuelni prvak je imao prednost od dva gola nakon prvog dela igre. Ipak, u nastavku se situacija potpuno preokrenula. Gosti su postigli dva brza gola, dok im je treći poništen nakon signalizacije iz VAR sobe. Time, Aberdin nastavlja sa sjajnim rezultatima ove sezone, te su i dalje bodovno poravnati na vrhu tabele upravo sa Seltikom i imaju identičan učinak od – sedam pobeda, jednog remija i bez poraza.

Kilmarnok – RENDŽERS 1:0

“Kiks” spomenutog Seltika u nedelju nije uspeo da iskoristi Rendžers. Ne samo da nisu smanjili svoj bodovni zaostatak, nego su ga i uvećali, nakon poraza od Kilmarnoka koji je velikog trijufa došao u samom finišu susreta. “Policajci” su evidentno u velikim problemima.

OLIMPIJAKOS – Levadijakos 2:2

Olimpijakos je već nakon 20 minuta igre imao rezultat 2:0 na svojoj strani i delovalo je da dolaze do sigurne pobede. Ipak, gosti na samom kraju pvog dela igre iz jedanaesterca su “prepolovili” zaostatak, a u drugom poluvremenu i poravnali ishod i tako potpuno neočekivano ostali neporaženi u susretu protiv velikog favorita.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje