ponedeljak, 30. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Osasuna – BARSELONA 4:2

Barselona je do ovog kola bila perfektna, ali je sada usledio „hladan tuš“. Gosti su imali velikih problema za izostancima veoma bitnih pojedinaca, dok je i Jamine Jamal utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače. To se itekako osetilo u njihovoj igri, odbrana je bila veoma „porozna“, što su fudbaleri Osasune itekako umeli da iskoriste i zabeleže prvi trijumf protiv Barselone na svom terenu nakon 12 godina pauze.

GALATASARAJ – Kasimpaša 3:3

Neverovatno šta je uradio aktuelni šampion Turske u subotu. Naime, Galatasaraj je imao prednost od tri gola razlike nakon 35 minuta igre i tada je delovalo da dolaze do sigurne i ubedljive pobede. Ipak, usledio je neverovatan“pad“ u igri, dozvolilu su rivalu da se vrati u utakmicu i da stigne do boda, pogotkom duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

SPARTA PRAG – Sigma 2:3

Domaćini su sjajno „otvorili“ utakmicu, jedan gol im je poništen nakon intervencije iz VAR sobe, ali su ubrzo stigli do prednosti koju su i imali nakon prvog dela igre. U nastavku, potpuno neverovatan scenario. Gosti su u periodu od 68. do 86. minuta postigli čak tri gola i tako napravili veliku senzaciju, a u nadoknadi vrena Sparta Prag je samo „ublažila“ poraz. Tako, videli smo popularni prelaz „iz keca u dvojku“, gde je kvota u pojedinim kladionicama iznosila neverovatnih @101!

NEK – FEJNORD 1:1

Problemi Fejnorda se nastavljaju i ovoga vikenda. Četvrti remi nakon šest odigranih utakmica u šampionatu Holandije „Eredivisie“. Klub iz Roterdama je pritom do boda došao u samom finišu utakmice i time makar izbegli prvi prvenstveni poraz. Ipak, sada zaostaju ogromnih 11 bodova u odnosu na lidera, PSV.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje