ponedeljak, 23. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Rems – PSŽ 1:1

Prvi „kiks“ aktuelnog prvaka Francuske u novoj sezoni. I to ponovo protiv Remsa, ekipe koju su samo jednom savladali na poslednjih pet međusebnih duela. Domaćini su stigli do prednosti u uvodnom delu utakmice, dok gu gosti iz Pariza izbegli poraz nakon gola rezerviste – Usmana Dembelea sredinom drugog dela igre.

G.A.Igls – AJAKS 1:1

„Stara Dama“ je samo pre nekoliko dana na svom terenu „razbila“ Fortunu Sitard sa izuzetno ubedljivih 5:0, a sada samo bod na stadionu u Deventeru. Domaćini su poveli u 64. minutu meča, a samo par minuta kasnije gosti su poravnali skor na semaforu, ali nisu uspeli da potpuno preokrenu rezultat u svoju korist. Problemi za ekipu iz Amsterdama na gostovanjima u novoj sezoni.

Tirol – SALZBURG 0:0

Nakon poraza protiv Rapida u minulom kolu, sada samo bod i remi bez pogodaka na gostovanju u Tirolu. Između ova dva susreta, ubedljiv poraz protiv Sparte iz Praga (3:0) u okviru Lige Šampiona, te Salzburg je u blagoj mini-krizi rezultata.

Slaven Belupo – DINAMO ZAGREB 4:1

Šampion Hrvatske je tokom nedelje pretrpeo istorijsko „poniženje“ protiv minhenskog Bajerna sa neverovatnih 9:2, nakog kojeg je trener ekipe, Sergej Jakirović dobio otkaz. Smena na klupi uglavnom donese pozitivnu energiju, ali to sada nije bilo slučaj, jer su popularni „Modri“ doživeli novi „brodolom“ protiv poslednjeplasiranog tima lige kojem je ovo bio prvi trijumf u novoj sezoni. Zaista „crni“ dani za sastav iz Zagreba.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje