četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIVERPUL – Notingem Forest 0:1

„Medeni mesec“ za Arne Slota na klupi „Redsa“ je definitivno završen. Nakon tri startne pobede bez primljenog gola, ovoga vikenda veoma neočekivan poraz. Gosti su se zaista sjajno branili, a svoju priliku dočekali iz kontranapada sredinom drugog poluvremena i tako nakon 55 godina čekanja uspeli da trijumfuju na kultnom stadionu „Anfield“.

RB LAJPCIG – Union Berlin 0:0

U minulom kolu uspeli da da „sruše“ do tog momenta „nepobedivi“ Bajer Leverkuzen, iako su imali dva gola zaostatka, a sada preskromnih 0:0 pred svojom publikom protiv ekipe iz Berlina. Najbolju priliku za pobedu propustili su u 74. minutu kada – Luis Openda nije realizovao jedanaesterac.

Monca – INTER 1:1

Poteškoće za aktuelnog prvaka Italije na gostovanjima. Nakon boda na strani protiv Đenove u uvodnom kolu, sada remi i sa Moncom. Pritom, popularni „Neroazuri“ mogu da budu i zadovoljniji osvojenim bodom, jer su do izjednačenja došli pogotkom rezerviste – Denzela Damfrisa u 88. minutu meča.

Empoli – JUVENTUS 0:0

„Stara Dama“ je veoma dobro započela novu sezonu, a onda dva remija bez golova protiv Rome i ovoga vikenda protiv Empolija. Gosti su bili dominantniji tim na terenu, ali nisu uspeli da dođu do gola, dok su u poslednjim momentima utakmice mogli i da pretrpe prvi ovosezonski poraz, jer je Empoli imao veoma dobru priliku da „ukrade“ pobedu.

Groningen – FEJNORD 2:2

Na 10-tak minuta pre kraja duela, Fejnord je imao prednost od dva gola i trijumf „u džepu“. Ipak, domaćini se nisu predavali, te su do kraja utakmice uspeli da dođu do poravnanja rezultata i tako „šokiraju“ favorita iz Roterdama. Fejnord očigledno ima problema u novom prvenstvu, jer su upisali samo jedan trijumf iz tri nerešena ishoda.

OLIMPIJAKOS – Panetolikos 0:0

Olimpijakos je novi šampionat „otvorio“ za tri pobede u nizu, a sada je usledio prvi „kiks“. Bili su u seriji trijumfa protiv Panetolikosa, a sada su to prekinuli, otkako na svom terenu nisu uspeli da dođu do pogotka, iako si bili daleko bolji i kvalitetniji protivnik.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje