ponedeljak, 16. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ARSENAL – Brajton 1:1

„Galebovi“ su nakon trijumfa protiv Mančester Junajteda, ovoga vikenda uspeli da osvoje bod na gostovanju protiv viceprvaka Premijer lige. Arsenal je imao prednost nakon prvog dela igra, ali je odmah u nastavku ostao sa igračem manje na terenu, otkako je Deklan Rajs dobio crvenih karton. Brajton je brojčanu prednost vrlo brzo uspeo da materijalizuje, a iako su oba tima do kraja susreta imali novih prilika da dođu do pogotka, na kraju pobednika nije bilo.

ČELZI – Kristal Palas 1:1

Čelzi nastavlja po principu toplo-hladno. Nakon izuzetno ubedljive pobede na gostovanju protiv Vulverheptona (2:6), sada samo bod na svom terenu protiv gradskog rivala, ali su imali prednost na svojoj strani nakon prvih 45 minuta igre. Sa druge strane, Kristal Palas je napokon uspeo da prekine svoj katastrofalan niz u susretima sa „Plavcima“, jer su do ovog meča imali 14 poraza u nizu!

Moreirense – BENFIKA 1:1

Mnogo problema za Benfiku na startu nove sezone. Samo bod na gostovanju protiv Moreirensea do kojeg su došli nakon dosta kontraverznog dosu đenog penala u njihovu korist duboko u sudijskoj nadoknadi vremena. Nakon novog „kiksa“, uprava kluba je uručila otkaz nemačkom stručnjaku – Rodžeru Šmitu.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje