četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Parma – MILAN 2:1

Nakon remija na svom terenu protiv Torina, ovoga vikenda poraz za popularne „Rosonere“, koji su na katastrofalan način započeli meč, jer su već u drugom minutu primili pogodak. Do poravnanja rezultata na semaforu stigli su sredinom drugog dela igre i kada se očekivao potpuni preokret, Parma je postigli novi pogodak i tako ostvarila zaista veliku pobedu, na koju je čekali jednu deceniju protiv milanskog velikana.

ROMA – Empoli 1:2

Dosta slab „ulazak“ u novu sezonu za rimsku ekipu. Bod u prvom delu na gostovanju protiv Kaljarija, a sada dosta neočekivan poraz pred svojim navijačima. Empoli je poveo u poslednjem minutu prvog poluvremenu,a prednost su duplirani nakon jednog sata igre iz jedanaesterca. Roma je do kraja utakmice uspela da samo „ublaži“ poraz i postigne svoj prvi gol u novom šampionatu.

ANTVERP – Mehelen 0:1

Dosta problema za Antverp na startu nove sezone u Belgiji. Imaju već tri poraza na samo pet odigranih prvenstvenih utakmica. Gosti su do vodstva došli u samom finišu prvog dela igre, a iako je Antverp bio dosta dominantniji tim na terenu u drugih 45 minuta, nisu uspeli ni da izbegnu novi neuspeh.

Sparta Roterdam – FEJNORD 1:1

Već drugi „kiks“ Fejnorda u prva tri kola, ovoga puta protiv gradskog rivala. Domaćini su imali vodstvo na svojoj strani na poluvremu, dok je aktuelni viceprvak poravnao rezultat u 60. minutu. Ipak, odmah nakog postignutog gola „zaradili“ su crveni karton i tako praktično onemogućili sami sebe da potencijalno dođu do potpunog preokreta.

AEK – Lamija 1:1

Ispadanje iz Lige Konferencije je definitivno ostavilo „traga“ na ekipu iz Atine. Lamija je na poluvremenu imala prednost na svojoj strani, u nastavku postigla novi pogodak, ali je on poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Na samom kraju susreta, domaćini su golom uspeli da barem dođu do podele „plena“. Time prekinuli su svoj sjajan niz od 11 uzastopnih pobeda protiv ovog rivala.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje