petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Majorka – REAL MADRID 1:1

Madridski Real je pre nekoliko dana uspeo da osvoji trofej u Superkupu Evrope nakon trijumfa nad Atalantom (2:0), ali ne i da pobedi u uvodnoj utakmici „La Liga“. Samo bod na gostovanju kod Majorke, iako je „Kraljevski klub“ ima prednost na svojoj strani nakon prvog poluvremena. Pritom, meč su okončali sa igračem manje na terenu, jer je u poslednjim sekundama duela levi bek – Ferlan Mendi dobio direktan crveni karton.

Đenova – INTER 2:2

Aktuelni prvak nije uspeo da sezonu „otvori“ pobedom, kao što se očekivalo. Đenova je prva stigla do prednosti, ali su popularni „Neroazuri“ preokrenuli zahvaljujući golovima francuskog reprezentativca, Markusa Tirama. Ipak, u poslednjim momentima utakmice skrivili su nesmotren jedanaesterac, prekog kojeg su domaćini došli do poravnanja rezultata (nakon odbitka, usled odbrane golmana) i tako do boda protiv velikog favorita.

MILAN – Torino 2:2

I dok je šampion „ispustio“ trijumf, viceprvak je jedva izbegao poraz na svom terenu u uvodnom kolu. Gosti su do 90-tog minuta susreta imali „sve u svojim rukama“ i dva gola prednosti, ali su „Rosoneri“ golovima rezervista – Alvara Morate (njegov prvi u „crveno-crnom“ dresu) i Noa Okafora sprečili da portugalski strateg – Paulo Fonseka debituje porazom na klupi italijanskog velikana.

Goztepe – FENERBAHČE 2:2

Gosti iz Istanbula su u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre postigli čak dva gola i delovalo je da dolaze do „sigurne“ pobede. Ipak, fudbaleri Goztepea u nastavku se nisu predavali, prvo su „prepolovili“ zaostatak, da bi i oni u sudijskog nadoknavi vremena uspeli da postignu pogodak i tako „sapletu“ velikog favorita.

Himki – ZENIT 1:1

Prvak Rusije je do ovog kola imao maksimalan skor i bez ijednog primljenog gola, ali sada se to promenilo. U prvih 45 minuta igre nije bilo golova, dok su u nastavku domaćini uspeli da povedu. Pri samom kraju duela, gosti iz Sankt Petersburga su postigli pogodak i tako izbegli prvi poraz u sezoni.

NAK Breda – AJAKS 2:1

Nova sezona, a stari problemi za Ajaks. Već u drugom kolu prvi poraz u sezoni 2024/2025 i to protiv novajlije u ligi. Mreže su mirovale u prvom delu igre, da bi u nastavku NAK Breda prva „zadala udarac“. Klub iz Amsterdama je veoma vrzo poravnao rezultat na semaforu i kada se očekivao potpuni preokret, domaćini su postigli novi pogodak i tako „šokirali“ velikog favorita.

KOPENHAGEN – Viborg 1:1

Kopenahagen je imao favoritsku ulogu protiv tima koji nema pobedu u novom prvenstvu, ali to nisu uspeli da opravdaju na samom terenu. Pritom, od 58. minuta „jurili“ su zaostatak i na kraju došli samo do remija. Usled toga, nakon ovog kola prepustili su lidersku poziciju na tabeli, Silkeborgu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje