petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

FEJNORD – Viljem II 1:1

Fejnord je osvojio Superkup Holandije pre nekoliko dana, ali su „kiksom“ započeli novu sezonu u holandskom prvenstvu. U uvodnom delu utakmice stigli su do vodstva i tada je delovalo da sve ide u dobrom pravcu za tim iz Roterdama. Ipak, kako nisu uspevali da dupliraju prednost, „kazna“ je došla u 82. minutu susreta, kada su gosti iz svog jedinog udarca u okviru protivničnog gola postigli pogodak i tako osvojili bod, prvi protiv Fejnorda nakon 2019. godine.

Famalikao – BENFIKA 2:0

Viceprvak Portugala novu sezonu je „otvorio“ porazom na gostovanju protiv Famalikaa. Drugim vezanim protiv ove ekipe, koja se pokazuje kao dosta neugodna za popularne „Orlove“ iz Lisabona. Doma ćini su postigli po gol u oba poluvremena dok Benfika na kraju nisu uspela ni da „ublaži“ neuspeh.

IMT Novi Beograd – PARTIZAN 0:0

Nakon tri startne pobede, prvi „kiks“ za sastav „crno-belih“. Ponovo nisu primili pogodak, ali je ovoga puta „zakazao“ napad. Partizan je u samom finišu duela uspeo da postigne gol, ali je on kraju bio poništen nakon intervencije iz VAR sobe.

ŠAHTJOR – Žitomir 0:1

Šampion Ukrajine je „poklekao“ već u drugom kolu sezone 2024/2025. Gosti su do prednosti stigli nakon gola u 35. minutu susreta, a do kraja su uspešno i odbranili stečeno vodstvo. Šahtjor tako ni posle tri odigrane utakmice protiv Žitomira nema nijednu pobedu, pritom nisu postigli nijedan pogodak protiv njih!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje