četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

REAL MADRID – Betis 0:0

Nije uspeo madridski Real da u poslednjoj utakmici na svom terenu u sezoni stigne do pobede. Ipak, „kiks“ koji svakako „ne boli“, jer im predstoji utakmica finala Lige Šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, te su misli uveliko bile usmerene ka tom susretu. Gosti su mogli i do pobede, ali su im dva pogotka poništena zbog ofsajda nakon intervencija iz VAR sobe. Na ovom duelu poslednji put pred publikom u Madridu zaigrao je – Toni Kros koji nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj završava svoju profesionalnu karijeru.

MILAN – Salernitana 3:3

Popularni „Rosoneri“ su u dva navrata imali prednost od dva gola razlike (2:0 i 3:1), ali nisu uspeli da stignu do trijumfa iako su bili ogromni favoriti. Klub iz Salerna koji je uveliko uspeo iz elitnog ranga takmičenja je u samom finišu postigao dva veoma brza pogotka i tako izbegao poraz na legendarnom stadionu „San Siro“.

NAPOLI – Leće 0:0

Napoli je u ovu sezonu ušao kao aktuelni šampion Italije, ali su sada potpuno „podbacili“ u svojim izdanjima i rezultatima. Naime, „Napolitanci“ su prvenstveno okončali na tek 10. mestu na tabeli i samim tim ostali su bez plasmana u Evropu naredne takmičarske godine. Očigledno je timu neophodan „restart“, a veoma blizu mesta glavnog trenera tima jeste iskusni strateg, Antonio Konte.

LACIO – Sasuolo 1:1

Dobro poznata kladioničarska izreka „ko je igrao na Lacio, taj je pare bacio“, ponovo se pokazala kao tačnom. „Nebesko-plavi“ su došli do vodstva nakon jednog sata igre, ali su gosti samo nekoliko minuta kasnije stigli do izjednačenja. Rimski klub je tako „sačuvao“ mesto koje vodi u Ligu Evrope, dok je Sasuolo kako je i ranije bilo poznato, ispao iz „Serie A“.

MIDTJILAND – Silkeborg 3:3

Izuzetno slabo su domaćini „otvorili“ utakmicu, te su nakon prvog dela igra imali zaostatak od dva gola razlike. Ipak, u nastavku su u periodu od svega šest minuta došli do potpunog preokreta rezultata! I kada je delovalo da dolaze do pobede, gosti se nisu predavali i uspeli su da ponovo poravnaju rezultat na semaforu. Do kraja Midtjiland nije mogao do novog vodstva, ali uprkos tome osvojili su naslov prvaka Danske, otkako je i Brondbi u poslednjem kolu u sezoni pretrpeo poraz na svom terenu.

DINAMO ZAGREB – Rudeš 3:3

Proplasirani protiv poslednjeplasiranog tima lige na „zatvaranju“ sezone i kako to neretko biva, „kiks“ velikog favorita. Dinamo je na 15-tak minuta pre kaja utakmice imao prednost na svojoj strani (3:1), ali to na kraju nije bilo dovoljno da zabeleže novi trijumf. Ipak, utakmica koja za njih nije rezultatski ništa značila, jer su i pre toga osvojili „duplu krunu“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje