nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – utorak 28.maj

Predlog otvarati do pola 1 iza ponoći! Ponuđena kvota je 1,75!


Detroit Tigers – Pitsburg Pirates 6,5+ 1,75

8:0

Bacači: Tarik Skubal vs Jared Jones

Jedan vrlo utegnut meč, gde su bacači vrlo dobri, ali je granica vrlo nisko postavljena. A sad da nevedem razloga zašto igram ovo.

Tarik Skubal je jedan od najboljih bacača u AL. Pored 5 vezanih kvalitetnih startova, popustio je u prošlom meču protiv Royalsa, kad je primio 4 poena u 5 izmena. No, ono što je bitnije, jeste podrška napada pogotovo u mesecu Maju gde su Tigersu u 4 starta postigli 8,11,8,6 poena.

Jared Jonesu je ovo ruki sezona, a krenuo je veoma dobro, da bi u poslednja 3 starta dobrano popustio i podigao svoj ERA na preko 3.

Pored ne tako dobrih bullpena obe ekipe neće imati baš sigurnu završnicu meča. Pa i ako se desi da starteri briljiraju, oslonjićemo se na loše rezervne bacače. Domaći su na 18. a gosti na 28. mestu u toj kategoriji.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje