Friday, 18. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] Umor jednog tima i verovatne rotacije čine ih manjim favoritom nego što kvote pokazuju

Jedan tim je umoran, očekuje ih važan meč, a verovatna je i rotacija igrača. Meč okvirno možete preuzeti do 20:30, a predložene su kvote 1,58 i 1,70

BOHEMIANS

Ekipa Bohemiansa ne igra najbolju sezonu, u ligi su trenutno na 8.mestu i bore se za opstanak u ligi, u seriji su od 6 mečeva bez pobede, 3 remija i 3 poraza. Svakako da je prevenstvo imperativ, ali je i ovo prilika da prikažu nešto bolju igru i konačno dođu do malo samopouzdanja. Tim je tokom jula već doveo šest novih igrača, koji bi trebali da pojačaju konkurenciju u sastavu, po rečim trenera Reynoldsa, tim je sada mnogo kvalitetniji i jači. Za danas je najavio najjači mogući tim od zdravih igrača.

Izostanci:Brian McManus (13u/0g/0a – samo 4 kao starter – sredina), James McManus (11u/0g/0a sredina), Rob Cornwall (1u/0g/0a – odbrana) i Keith Buckley (0u/0g/0a sredina).

ŠAMROK ROVERS

Mini iznenađenje je napravio Šamrok kada je u utorak izbacio islandski Vikingur u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada ih čeka praška Sparta u utorak pa će trener danas morati da odmori većinu svog sastava, koji i onako ne briljira u ligi, nalaze se na 4.mestu, ali sa istim brojem bodova kao i petoplasirani i šestoplasirani tim lige. Rotacija tima je očekivana.

Izostanci: Rory Gaffney (8u/1g/0a napad), Aaron McEneff (6u/0g/0a sredina),pod znakom pitanja su Graham Burke (16u/2g/3a sredina) i Markus Poom (19u/1g/2a sredina), ali se očekuje da odmore.


Bohemians na poslednja 4 meča pred svojim navijačima protiv Šamroka nije poražen, 2 pobede i 2 remija


Mišljenje urednika i prognoza: Domaći tim želi da se vrati u formu i danas nema zašto da kalkuliše sa sastavom tima, sa druge strane posle teškog evro meča, Šamrok već u utorak čeka nov meč, pa će danas sigurno biti rotacije, a pitanje je i kakva je motivacija za ovaj meč, predlažemo igru D1-2 po kvoti 1,58 i igru 1X po kvoti 1,70

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje