subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Utorak 7. Septembar

Članak otvarati do 17:00


Četvrtfinale US Opena donosi nam duel između Rusa Danila Medvedeva i Holanđanina Botika Van De Zandšulpa. Prema kladionicama, pitanje pobednika ne dovodi u pitanje, jer se pobeda Medvedeva plaća kvotom 1,02, dok je margina za gemove posavljena na 28,5.

Apsolutno se slažemo sa postavljenim kvotama. Mišljenja smo da se bajka Botika završava danas, jer ono što je on uradio u prethodnih par dana je za svaki respekt. Po prvi put u karijeri uspeo je da zabeleži nekoliko pobeda na grend slemu, a ovde je uspeo da stigne čak i do četvrtfinale iako je igrao i kvalifikacije.

Svaka mu čast na tome zaista, ali kao i uvek i ovde postoji jedna začkoljica. Ako malo dublje proanaliziramo njegov put do ovog meča videćemo da je imao dosta sreće sa žrebom. Dobio je redom Tabernera, Ruda, Banjisa i Švarcmana. Šta je zajedničko za sve pomenute igreče? Šljaka. Šljaka je podloga na kojoj se svi navedeni igrači najbolje snalaze i kada ih stavite na beton oni ne znaju gde se nalaze. Protiv Švarcmana Botik je imao baš dosta sreće, jer je padala kiša pa se igralo u dvoranskim uslovima u kojim Švarcman slobodno možemo da kažemo ne zna da igra.

Danas će Botik po prvi put igrati protiv pravog betonaša i neće se lepo provesti u to budite sigurni.

Fizički aspekt bi mogao da bude i te kako bitan. Ako gledamo samo mečeve u glavnom žrebu Botik je na terenu proveo preko 13 sati, što je nenormalno mnogo. Da, imao je dan odmora, ali utiče sve to na njega, jer on nije navikao na ovaj ritam.

Medvedev sa druge strane ima misiju, a to je finale. Lepo mu se otvorio žreb i svestan je da ovde ne sme biti kiksa. Treba mu jedna lagana pobeda za polufinale, i finale koje verovatno sledi.

Bajka Botika se danas završava, jer protiv Medvedeva on nema šta da traži. Rus odlično servira, sjajno igra duge poene i na duže staze zaista ne vidimo kako može da mu pripreti.

Margina za gemove možda jeste malo niža, ali Medvedev igra baš dobro pa ćemo mu ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Manje od 28,5 gemova 1,92

3:6 0:6 6:4 5:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje