nedelja, 22. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Ponedeljak 16. Avgust

Članak otvarati do 18:30.


Ove nedelje na programu je masters u Sinsinatiju za obe konkurencije. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Amerikanka Medison Kiz i Čehinja Petra Kvitova.

Kladionice favorizuju Kvitovu sa kvotom 1,57, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Loše su kvote postavljene, jer igra koju Kvitova prikazuje u poslednje vreme ne pokriva ovu kvotu. Ona generalno jeste bolja teniserka od Kiz, ali kada je u ritmu. Sada to nije slučaj. Iako je grend slem osvajala više puta, čini se da je Kvitova mogla mnogo više. Prosto, fali joj neki jak trener koji će da je gura do krajnjih granica, ali eto nije ona ni prva ni poslednja koja nije ispunila svoj potencijal do kraja.

Medison Kiz igra loše u poslednje vreme. Na prethodna dva turnira je ispala u prvom kolu i to je alarm, jer se turniri igraju na njenoj omiljenoj podlozi. Ipak, mi verujemo da će danas biti prava iz prosto razloga, što ona ovde brani titulu koju je osvojila 2019. godine. Dakle, veliki je to broj bodova i čak i ako bude ispala danas ne verujemo da će biti zbog loše odigranog meča, nego zato što je Kvitova bila bolja.

Stilski gledano ovo su dve iste igračice. Snažne po konstituciji, sa snažnim servisima i udarcima. Vole kratke poene, a ne duge razmene. Brzina podloge će im u tome mnogo pomoći, jer je baš brza pa servis igra veliku ulogu.

Do sada su ove dve teniserke snage odmeravale sedam puta, i gle čuda Kiz vodi sa 4:3. Nije Kvitova bauk na ovom turniru, jer je na prethodnih pet nastupa imala jedno polufinale i četiri puta ispala u drugom kolu. To je za nju bio prvi meč, jer je po pravilu bila nosilac, pa nije igrala prvo kolo.

Dakle, Kiz vodi sa 4:3, a pet od tih sedam mečeva je išao preko današnje margine.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kvitove 7:6 6:4 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje