nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Danas su na programu tri duela, a mi smo za vas spremili zanimljivu najavu.

20h Crvena Zvezda-Jedinstvo Ub

Branilac titule, Zvezda, svoju novu sezonu počinje iz svog dvorišta, tj na svom stadionu. Zvezda u novu sezonu ulazi sa istim ambicijama kao i prethodne,a to je titula i naravno, što bolji rezultat u Evropi. Upravo zbog toga se radilo na pojačanjima kako bi bili konkurenti, pre svega u Evropi. Dovedeni su dobri igrači, na pozicijama gde je škripalo, ali nekako, utisak je da će promena još biti i to pre svega u zavisnosti od odlazaka. Pre svega odlazaka bitnih igrača za koje se raspituju evropski klubovi gde su pripreme, pa i sam transfer period tek na početku. Za razliku od prošlih godina, Zvezda ove pripreme nije odradila najbolje tj pripreme nije uradila cela ekipa. Što zbog obaveza u reprezentacijama, što zbog povreda, na pripremama nije bilo čak 9 nosilaca igre pa je utisak samih priprema da Vladan Milojević nije to sve do tančina uigrao. Nekako “ s nogu “ se sve to izdešavalo i čini se da će Zvezdine pripreme trajati još makar narednih par nedelja do Evropske premijere, tj domaće prvenstvo će biti neka vrsta dodatnih priprema i provera za Evropu. Naravno, to ne umanjuje kvalitet ove ekipe, nije da je to sad raštimovano, očuvan je gotovo ceo kostur tima iz prethodne sezone, da se razumemo,ali nekako punu snagu Zvezde možemo očekivati na premijeri u Evropi.

Zvezdi gostuje novajlija u ligi,ekipa Jedinstva. Veliki uspeh je postiglo Jedinstvo samim ulaskom u Superligu,ali po najavama predsednika kluba Nemanje Matića,oni nemaju nameru da se tu zaustave. Cilj je da dođu do plej ofa. Dalek je to put,ali videćemo. Poslovanje u toku prelaznog roka im i nije bilo baš najbolje sa sportske strane. Ostali su bez dva ključna igrača,igrača koji su im postigli većinu golova i doveli ih do Superlige.Zubairu je prešao u Partizan, a na samo jedan dan  pre meča sa Zvezdom otišao je i Karikari u Horsens. Sigurno da će to ostaviti traga na timu. Sad,što se tiče ovog meča,sigurno da utakmica sa Zvezdom nije pravo merilo njihove snage. Koliko god oni želeli da se dokažu i pokažu,ovo nije meč za to. Očekujem da oni ovu utakmicu odigraju defanzivnije. Realno,ko god se uključio u trku sa Zvezdom na Marakani nije dobro prošao. Zvezda takva otvaranja vrlo lako koristi i za takvu igru morate biti dosta kvalitetni, a Ub to svakako nije. Dakle,na treneru će pre svega biti da smiri ekipu za ovo prvo kolo. Jer premijera u Superligi plus Marakana,sigurno da podigne adrenalin i poletnost, a to može da budr kobno na ovom meču.

Prognoza: Zvezda je veliki favorit na ovom meču,ali ne bi trebalo očekivati preveliku goleadu. Početak je sezone i noge su teške.

Predlog: 1-3pp i 1-3 dp @ 1.68


20h Mladost Lučani-OFK

Već par dana razmišljam o ovom meču i jednostavno moram da ga pišem. Juče sam tako propustio 3+ na Kragujevcu da vam predložim,pa ne bi da propustim ovu priliku.

Lučani ulaze u novu sezonu sa promenjenim sastavom. Otišao je trener Sivić, a tim je napustilo nekoliko bitnih igrača,što iskusnih,što mladih perspektivnih. Pre svega ih je “ zaboleo “ odlazak mladog,definitivno najboljeg igrača prethodne sezone, Marka Veličkovića u Vojvodinu. U tim su prekomandovani mladi igrači,tako da natavlja se tradicija spoja mladosti i iskustva,ali čini se u nešto slabijem izdanju nego prethodne sezone,ali vreme će već pokazati. Lučani su tvrda ekipa,pogotovo na domaćem terenu i zaista malo ko se naigrao fudbala protiv njih. Ipak,u pripremnom periodu,odbrana im se pokazala dosta loše. Jako mnogo su golova primili,što je zaista čudno, pa mi se čini da će ove godine to biti slaba tačka ovog tima.

Njima gostuje novajlija OFK. Posle 9 godina eto OFK-a nazad u Superligi. Furiozno su završili Prvu ligu Srbije i sa pravom se od njih najviše očekuje u Superligi, tj najviše od svih novajlija. OFK je tim sastavljen mahom od mladih igrača iz Zvezde i Grafičara. Ipak, ima tu i dosta iskusnih igrača poput Gobeljića,igrača koji jako dobro znaju kako treba igrati u ovoj ligi.Dakle,još jedan spoj mladosti i iskustva. Otišli su Kasalica i Georgijev što je veliki udarac,dva igrača koja su postigla jako mnogo golova prethodne godine. Sigurno da će to uticati na tim,ali opet kažem,dovedeno je dosta kvalitetnih igrača mahom iz Zvezde koji su itekako željni dokazivanja.Plus ne smemo nikako zaboraviti Simu Krunića na klupi. Sjajan trener,trener koji jako dobro poznaje našu ligu i sigurno zna kako je treba igrati. Za ovakvu ekipu je tako dobar trener jako bitan.

Prognoza: Jako neizvestan meč,ali mi se čini da bi OFK mogao da iskoristi slabosti odrane Mladosti i da daju makar gol.

Predlog: gost 1+ @ 1.45

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje