nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

Završi se EURO, još jedno razočaravajuće takmičenje za našu reprezentaciju i sada se polako vraćamo klubskim takmičenjima.

U “ sezoni kupanja “ počinje naša Superliga. Jedna od najčudnijih liga, liga gde će ove sezone gotovo pola klubova igrati van svojih gradova tj pola klubova će biti “ nominalni domaćini “, apsurd ili ne,ali tako je.

21h Napredak-Partizan

Kad smo kod apsurda, msm da je ovo najveći. Napredak će na ovom uvodnom meču biti domaćin Partizanu i to u Humskoj 1. Dakle, Napredak će biti domaćin Partizanu na stadionu Partizana. Bože, koliko samo ova rečenica glupo zvuči,ali zaista je tako. Kruševljani zbog renoviranja svog stadiona ne mogu da igraju u Kruševcu, pa su morali da traži drugo rešenje. Bila im je ponuđena Loznica,ali to im je daleko pa su se odlučili za Humsku. Ipak, po nekim najavama neće moći tu stalno da budu, nego će morati da traže drugo mesto. Dakle, praktično, Napredak će igrati u većini slučajeva kao gost.

Nije samo to problem sa Kruševljane. Svi se sećate prethodne sezone. U prethodnoj sezoni Napredak je odigrao odlično, došao do plej ofa i onda šok. Prvo je tim napustio trener, bez ikakvih objašnjenja, da bi zatim predsednik kluba iz prvog tima odstranio sve igrače koji ne žele da produže ugovore, pa je Napredak igrao sa omladincima i rezervistima, a epilog su bili svi porazi. Naravno, zbog toga su u ovu novu sezonu morali da uđu sa potpunim remontom. Doveden je gotovo ceo novi tim, na čelu sa trenerom Goranom Stevanovićem. Iako najavljuju da su uigrani i spremni, znate i sami da to nije tako. Isuviše je ovo kratak period da bi se ceo novi tim uigrao i trebalo bi od Napredka tj pravu snagu Napredka da vidimo tek sredinom prvog dela sezone.

Njihov današnji rival je Partizan. Partizan u novu sezonu ulazi sa istim ambicijama, a to je titula. U novu sezonu ulaze sa novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Stanojević je došao kao zamena za Duljaja koji je u toku sezone dobio otkaz, a njega je menjao Nađ. Nije bilo mnogo odlazaka, tj nije ih bilo za sad, transfer period je tek počeo i sigurno da će biti odlazaka iz Partizana. Ipak, sa druge strane, dovedeno je dosta igrača. Stanojević se fokusirao na odbranu, na deo tima koji je najviše škripio tokom prethodne sezone. Tu je, za sada, dovedeno najviše pojačanja i najviše se radi na tome. Generalno, Stanojević je trener koji voli da njegova ekipa igra jaku defanzivu, da igra borbeno. Upravo zbog toga bi trebalo očekivati znatno bolju odbranu crno-belih. Što se tiče napada, u pripremnom periodu se manje više sve zasnivalo na Saldanji. Isto kao prethodne godine. Njemu daju loptu i on nađe put do gola. Sad, dokle god je on tu, sve je dobro,ali kako će biti kada ode, videćemo. Uglavnom, nije se napad nešto previše istakao u pripremnom periodu. Ipak, jedno su pripreme, drugo je sezona. Sam Stanojević je najavio da je ovaj meč jako bitan jedno pravo malo finale, jer je početak sezone i nema sumnje da će tako i spremiti svoj tim, jer je Stanojević poznat kao sjajan motivator i njegove ekipe zaista na mečeve ulaze sa “ noževima u ustima “. Isto tako moram da napomenem da će Partizan imati podršku sa juga jer je ovo “ gostujuća utakmica “.

Prognoza: Iako je Napredak znao i uvek bio jako nezgodan rival za Partizan, početak se sezone i jednostavno, Partizan ne bi smeo da kiksne na ovom meču.

Predlog: 2 i 2+ @ 1.48

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje