utorak, 10. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

Za danas smo vam spremili zanimljive predloge. Nadamo se da će biti bolje nego juče.

20h Partizan-Železničar

Partizan je u sezonu ušao sa dve pobede i trenutno su na prvom mestu. Ipak, daleko od toga da je iko zadovoljan igrom i generalno izdanjima Partizana. Bukvalno, ništa osim tih 6 bodova nije dobro. Sam Stanojević je izjavio da je ekipa daleko od one željene i nema sumnje da će do kraja prelaznog roka biti još mnogo odlazaka i dolazaka. Partizan u ovo kolo ulazi nakon dvomeča sa Dinamom gde su primili 9 komada i gde je snaga odbrane dobrano poljuljana. Istina, ta odbrana u domaćem šampionatu nije primila nijedan gol,ali to je bilo sa napadački jako slabim timovima. Protiv iole pismenih timova u pogledu napada, to je bilo drastično drugačije.Što se napada tiče, tu je Stanojević i imao najviše zamerki, i na tom segmentu ekipe se trenutno najviše i radi. Dovode se igrači, a biće i mnogo otpuštanja. Videćemo kako će sve to izgledati. Teško je išta pisati o ovom timu, kad ni sam trener još uvek ne zna kako će tim izgledati, sam Stanojević traži formaciju.

Sa druge strane je ekipa Železničara. U prva dva kola 4 osvojena boda i postignuta 4 gola. Za njih bolje nije moglo. Prethodne sezone su ostali u ligi u poslednjem trenutku tj nakon baraža protiv Inđije i rešili su da im se to ne ponovi ove godine. Upravo zbog toga su doveli dosta kvalitetnih pojačanja i ukombinovali tim zaista lepo. Naravno, kad se sve to lepo iskombinuje na vreme, onda i rezultati dođu. U prva dva kola Železničar je izgledao jako lepo, pogotovo u napadu gde su pritiskali svoje rivale tokom većih delova mečeva, bili kokretniji i kvalitetniji rival. Jedino odbrana, to je deo tima koji bi mogli još malo da porade, dovedeni su iskusni igrači i čini se da će i tu biti napretka. Utisak je da bi ove sezone mogli mnogo ranije da izbore opstanak, neka sredina tabele je njihova mera.

Prognoza: Mislim da bi ovo mogao da bude jedan efikasan meč, gde bi vrlo lako mogla oba tima da dođu do golova.

Predlog: 3+ @ 1.55


21h Radnički Kragujevac-Radnički Niš

Jedan predlog sa kratkom najavom. Ukratko, očekujem jedan otvoren duel sa obe strane. Kragujevac mora da se iskupi nakon blamaže sa Mornarom. Dosta igrača je otišlo i ovaj tim se krnji. Sve je slabiji i slabiji u odnosu na prethodnu godinu. Protiv Železničara se videlo da škripi pozadi poprilično.

Niš je promenilo mnogo toga, čak 30 igrača je došlo u klub, zajedno sa trenerom Drinčićem. U prvom kolu su pregaženi od Čukaričkog, u drugom kolu su oni pregazili Topolu,dakle dva potpuno različita izdanja. Jedno je sigurno, igraju napadački, jer je Drinčić takav kao trener, voli ofanzivu

Predlog: 3+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje