četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

Danas nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

21h Spartak Subotica-Čukarički

Spartak u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju u Novom Pazaru. Odigrali su Subotičani dosta loše taj meč i tek pred kraj su došli do golova i na taj način ublažili poraz,ali je utisak da se ublažavanje poraza došlo tek nakon spuštanja gasa igrača Novog Pazara. Spartak je prethodne sezone završio u plej autu i to je bilo dosta loše po njih. Lutali su tokom sezone što sa trenerom, što sam timom,ali su na kraju godine nekako sve tu uspešno i mirno rešili. Ovosezoski transfer periodu ne obećava mnogo, makar za sada odrađeni transferi, jer je klub napustilo grotlo igrača, a nisu dovene adekvatne zamene, već je trenutno neki cilj da se u tim uvrste mladi igrači tj igrači iz mlađih kategorija Spartaka. Nesumnjivo je meč sa Pazarom pokazao da to neće moći tako i da će morati da dovedu pojačanja ukoliko žele da ostanu u Superligi Srbije. Dodatni problem sa Spartak je što ne igra u Subotici nego u Senti.

Njima gostuje ekipa Čukaričkog. Ekipa koja je protekle sezone podbacila i ostala bez Evrope. Oni su tokom cele sezone promenili čak 4 trenera i sigurno da je to dosta uticalo na rezultat. Što se samog tima tiče, mogu reći da su tokom prelaznog roka odradili sjajan posao. Ne samo da su zadržali okosnicu tima, što starije iskusne igrače, što sjajne mlade igrače oko kojih su se mnogi otimali (Miladinović i Cvetković), već su u tim doveli iskusne Superligaške igrače poput Antonića iz TSC-a. Odmah u prvom kolu se videlo da su uradili dobar posao. U prvom kolu su slavili protiv Radničkog iz Niša. Dali su 2 komada jako brzo, a u prvom poluvremenu su mogli da daju još makar 3 komada. Pazite imali su 10 šuteva u okvir gola samo u prvom poluvremenu. Pali su u nastavku,ali to je normalno jer je start sezone. Zaista jedna kvalitetna ekipa koja može da napravi problem mnogima u toku ove sezone.

Prognoza: Subotica je u sličnoj situaciji kao i Niš, a videli ste kako se Čukarički sa njima nosio. Očekujem da gosti ovde pre svega ne izgube.

Predlog: X2 i 2+ @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje