subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 16.februar 21h

Drugi današnji članak biće za utakmice koje se igraju od 21h.

21h Sevilja-PSV

Ovo je duel dva tima podjednakog kvaliteta. Duel timova koji su ove sezone u domaćim šampionatima dosta razočarali,tako da je ovo takmičenje u kojem traže na neki način spas sezone. Upravo zbog toga im je ovaj meč jako bitan, kako jednima, tako i drugima. Oba tima dolaze iz liga koje važe za dosta nedisciplinovane. Sevilja je jedan od timova u La ligi koji dobija najviše žutih kartona, što i nije čudno jer se radi o timu koji ima jako mnogo temperamentnih igrača u sastavu.

Ovaj meč će suditi Petresku iz Rumunije. Sudija koji pokazuje veliki broj kartona. On je ove sezone sudio na 7 mečeva u Evropi, što grupnu fazu, što kvalifikacije i pokazao je 35 žutih i 3 crvena kartona. Dakle, ima prosek od 5 žutih kartona, a daje relativno često i crvene kartone.

Predlog: više od 4.5 kartona kvota je 1.9 meridijan, mozzart


21h Sporting – Midjeland

Još jedan duel Lige Evrope. Duel dva tima gde je domaćin favorit,ali to ne mora ništa da znači, pogotovo jer su gosti dosta nepredvidiv protivnik i mogu svakog da iznenade. U pogledu kartona, moglo bi da ih bude puno. Oba tima dolaze iz liga gde zna da bude dosta kartona, pogotovo to važi za Sporting. Oni su tim koji dobija u proseku 2 do 3 kartona čak i kada pobeđuje ubedljivo na mečevima. To dovoljno govori o stilu njihove igre. Doduše kakav stil i može da bude kada se spoje Portugalci i Brazilci. Naravno, dosta prljav. Što se tiče Midjelanda i na njihovim mečevima zna da bude dosta kartona. Igrali su Zvezdom u grupi, videli ste njihov stil igre. Na ovom meču očekujem i dosta prigovora, dosta razgovora sa sudijama, a to bi moglo da rezultira sa kartonima.

Ovaj meč sudi Letexien iz Francuske. On u Francuskoj ligi pokazuje u proseku 3.5 kartona po meču.

Predlog: više od 3.5 kartona kvota je 1.66 meridijan, mozzart


21h Ludogorec-Anderleht

Poslednji duel za danas biće iz Lige Konferencija. Duel dva podjednaka tima, kojima je jako bitno da prođu dalje. Upravo u takvim neizvesnim mečevima zna da bude dosta tenzije, a samim tim i dosta kartona. To pogotovo važi za domaćina, tj ekipu Ludogoreca koja dobija zaista mnogo kartona. To i nije čudno kada se pogleda njihov sastav koji je prepun latinoamerikacana koji su poznati po temperamentnosti u igri, a koju sudije baš i ne tolerišu previše. Anderleht je takođe tim koji zna da dobija dosta kartona, pogotovo na strani i to pogotovo u neizvesnim mečevima kakav bi ovaj svakako trebalo da bude.

Ovaj meč će suditi mlad hrvatski sudija Strukan. On je ove sezone sudio na 5 mečeva u Evropi i pokazao je 32 žuta i 1 crveni karton. Dakle, ima prosek od preko 6 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.7 meridijan, mozzart

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje