nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

Nastavljamo sa predlozima za Seriju A.

Danas je na programi nekoliko mečeva, a mi smo za Vas pronašli one najzanimljivije i spremili najave za iste.

20:45h Milan-Kaljari

Milan se nalazi u dosta lošoj formi. Oni su u seriji od čak 6 mečeva bez pobede,što im je u Piolijevo vreme najduži niz loših rezultata,koji preti i da se produži. U ovo kolo ulaze nakon remija za Đenovom. Na tom meču smo videli dva Milana. Jedan sjajan napadački Milan koji je postigao čak 3 gola,ali nažalost, i jedan loš odbrambeni Milan koji je isto toliko golova i primio. Ruku na srce,ova odbrana,koja i ovako nije najbolja,ima dosta problema sa izostancima. Van tima je prvi golman Magnjan,ali i Simon Kjaer. Dobra stvar je da se vraća Kalabrija. Milanovi motivi do kraja sezone jesu da zadrži to drugo mesto i da prekine ovaj loš niz. Sigurno da Pioli želi da se oprosti od Milana pobedama.

Njihov današnji rival itekako ima veliku motivaciju. Kaljari se nalazi na 15tom mestu sa svega 3 boda više od timova u zoni ispadanja,tako da njima bodovi trebaju. Istini za volju dolaze na teren gde baš i nisu imali uspeha,jer su poraženi na 7 gostovanja Milanu i uspeli su za to vreme svega 2 gola da daju,ali statistika je tu da bi se rušila. Kaljari je jedan hrabar tim. Tim koji u ovakve mečeve ulazi napadački,vole da napadnu rivale,nisu tim koji se povlači. Naravno da je to mač sa dve oštrice,pa osim dosta datih golova,oni imaju i pregršt primljenih. Sa 60 primljenih golova su jedna od najgorih odbrana u ligi.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Sportiello; Calabria, Gabbia, Tomori, Hernandez; Bennacer, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Giroud

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Zappa, Dossena, Mina, Azzi; Makoumbou, Sulemana, Nandez; Oristanio; Luvumbo, Lapadula

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan zanimljiv i efikasan meč. Očekujem da Milan pokaže snagu napada i postigne nekoliko golova, a nije nemoguće da i gosti dođu do golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.48

GG @ 1.68, a ko želi da iskombinuje oba tipa GG i D2+ @ 2.25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje