nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Danas je na programu 8 duela Serije A.

18:30h Kaljari-Fiorentina

Kaljari je jedna od ekipa koja je u najboljoj formi u ligi trenutno. Oni su na poslednjih 5 mečeva osvojili čak 13 bodova (4 pobede i 1 remi). Ipak, bez obzira na to oni još uvek nisu sigurni u borbi za opstanak. Trenutno su na 4 boda iznad zone ispadanja i borba je daleko od gotove. Potrebno im je još dosta bodova da bi osigurali opstanak. Čini se da je takozvana šok terapija u vidu promene trenera urodila plodom, tj. urađena je u pravom trenutku. Simplicio je doneo tj. vratio onaj stari prepoznatljivi žar u igri Kaljarija, igraju kao preporođeni. Ovo sada liči na Kaljari iz prošle sezone. Simplicio će sigurno imati dodatni motiv na ovoj utakmici jer je on rođen u Firenci, a i pre samo mesec dana bio je kandidat za klupu Fiorentine.

Fiorentina u ovaj meč ulazi na krilima sjajne pobede protiv Lacija. Ta pobeda im je donela malo i predaha, jer su trenutno na 7 bodova iznad zone ispadanja. Nije još sve gotovo, nije izboren opstanak, ali su na jako dobrom putu da to ostvare. Alfa i omega ove sezone jeste naš Dušan Vlahović. Na krilima njegovih golova Fiorentina osvaja bodove tokom cele sezone. Postigao je 21 gol, pri vrhu je liste strelaca. Zaista sjajna sezona. Licitira se gde bi mogao otići, ali u poslednje vreme se spominje i ostanak u klubu. Sprema mu se veliki ugovor, videćemo hoće li to zadovoljiti Dušana. Pre svega toga, treba izboriti opstanak.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-5-2): Cragno; Ceppitelli, Godin, Carboni; Nandez, Marin, Duncan, Nainggolan, Zappa; Joao Pedro, Pavoletti

Injured: Pereiro, Rog, Sottil

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Martinez Quarta; Caceres, Amrabat, Pulgar, Bonaventura, Igor; Vlahovic, Kouame

Injured: Borja Valero

Prognoza: Duel dva tima koja igraju otvoreno bi trebalo da nam donese golove i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.75

GG3+ @ 2.15 – 0:0


20:45h Bolonja-Đenova

Od trenutka kada su osvojili tih famoznih 40 bodova, koji su po mnogim računicama dovoljni za opstanak, Bolonja je malo prikočila sa igrama, tj. pali su u formi. U poslednjih 5 mečeva svega 1. pobeda. Čini se da su se oni već sada okrenuli pripremama za narednu sezonu. Siniša je stavio pred upravu ulitmatum da želi konkurentniji tim tj. da želi borbu za vrh tabele. Ukoliko mu ne omoguće jači tim, otići će. Obećali su mu jači tim, videćemo. Bez obzira na to, licitira se i sa potencijalnim novim destinacijama za Sinišu. U poslednje vreme je izbio i Juventus kao mogući novi poslodavac, videćemo. Po svemu sudeći predstoji burno leto za Bolonju.

Đenova još uvek nije izborila opstanak. Oni se trenutno nalaze na 5 bodova iznad zone ispadanja i na dobrom su putu da ostvare svoj cilj. U ovaj meč ulaze nakon dva vezana poraza i bodovi su im preko potrebni. Odbrana je njihov najveći problem, nikako da povežu par mečeva da ne prime gol. To im i odnosi najviše bodova. Napad je solidan. Dodatni problem za odbranu je i izostanak kapitena Krišita.

Očekivani sastavi:

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks; Svanberg, Schouten; Orsolini, Soriano, Sansone; Barrow

Injured: Dominguez, Medel, Santander, Hickey

Genoa (3-5-2): Perin; Goldaniga, Radovanovic, Masiello; Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Cassata; Shomurodov, Scamacca

Injured: Biraschi, Criscito, Lu Pellegrini

Prognoza: Duel dva tima kojima odbrana nije jača strana bi mogao da nam donese golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.65

GG3+ @ 2.00 – 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje