četvrtak, 03. oktobar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih.

15h Verona-Napoli

Verona ovo kolo dočekuje u sjajnom raspoloženju. Igraju sjajno.U seriji su od 4 vezana meča na kojima nisu doživeli poraz. U 2022. godini su osvojili 17 bodova i po tome su 4ti u ligi iza Juventusa,Milana i Napolija. Oni su najefikasnija ekipa u ligi od početka 2022. godine. U proseku postižu po dva gola po meču. Deluju zaista impresivno na terenu,napadaju protivnika od prvog do poslednjeg minuta i mnogo ih je lepo gledati. Uspeo je Tudor da ih vrati na pobedničku stazu posle veoma velikog pada u formi koji se dogodio u decembru. Sa ovakvom  igrom nije nemoguće da ih vidimo sledeće sezone i u Evropi jer za mestom koje tamo vodi zaostaju 6 bodova. Jeste to dosta,ali njihova forma obećava.

Napoli sa druge strane i nije u tako dobroj formi. U ovaj meč ulaze nakon poraza od Milana. Taj poraz ih je gurnuo na treće mesto sa 3 boda zaostatka za Milanom. Taj poraz se nadovezao na ispadanje od Barselone u Ligi Evrope,kao i na ostale kikseve u ligi. Upravo je sve to kulminiralo nakon meča sa Rosonerima. Bilo je svađe i dosta teških reči u svlačionici nakon tog meča. Videćemo kako će se to odraziti na ekipu. Pobeda im je preko potrebna kako se rivali ne bi odmakli,ali to neće biti nimalo lako. Istina, Napoli igra jako dobro na gostovanjima ove godine, samo su jednom poraženi i to od Intera. Ipak, s obzirom na formu protivnika ovo će biti jedno od najtežih gostovanja ove sezone, tim pre jer imaju pritisak zbog imperativa pobede. Na ovom meču Spaleti neće moći da računa na Tuzanbea i rezervnog golmana Mereta, što bi značilo da će posle dužeg vremena imati gotovo ceo sastav na raspolaganju.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Ceccherini, Gunter, Casale; Faraoni, Tameze, Ilic, Depaoli; Barak, Caprari; Simeone

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Lobotka, Anguissa; Lozano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč na kojem bi oba tima mogla do golova.

Tip: GG @ 1.73 – 1:2


18h Atalanta-Genoa

Atalanta je u dosta lošoj formi. U poslednjih 5 duela čak su tri puta poraženi i to je dovelo do pada na tabeli. Sada su trenutno na 5tom mestu sa 6 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligu Šampiona. S obzirom na formu tima koji drži to mesto (Juventus) teško da ćemo Atalantu sledeće sezone gledati u Ligi Šampiona. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Rome u prošlom kolu. Zaista su loše izgledali na tom meču, pogotovo u napadu gde nisu ništa uradili. Generalno napad im je problematičan u poslednjih par nedelja, verujem da je delom za to zaslužan i broj izostanaka. Naime već duže su van tima Zapata i Iličić koji su veoma bitni ofanzivni šrafovi. Dobra stvar je povratak u tim Muriela. Koliko je njegov povratak bitan najbolje govori meč protiv Leverkuzena tokom nedelje gde su slavili sa 3-2. Upravo je Muriel postigao gol i to je bio njegov prvi gol još od novembra. Povratkom jednog klasičnog napadača Atalanta je izgledala daleko opasnije i potentnije u napadu. One Gasperinijeve taktike sa lažnom devetkom se i nisu previše isplatile. Ovaj tim je tako koncipiran da mora da ima pravog napadača napred i to se videlo. Svi se nadaju da je taj meč protiv Leverkuzena neka vrsta najave dobrih dana u Atalanti.

Ako je Atalanta u lošoj formi, šta onda reći za Đenovu. Đenova u ovo kolo ulazi nakon serije od čak 6 vezanih remija. U prošlom kolu su igrali jedan veoma bitan meč za opstanak protiv Empolija i završio se 0-0. Ne znače njima toliko ti bodovi iz remija, njima je potrebna pobeda i to serija pobeda kako bi se spasili. Trenutno su na pretposlednjem mestu sa čak 7 bodova zaostatka za prvom ekipom iznad zone ispadanja. Dakle, po svemu sudeći predstoji im selidba u niži rang, naravno ukoliko se ne dogodi neko veliko čudo. S obzirom na igru koju prikazuju teško da će do tog čuda doći ove sezone. Imaju jednu veoma lošu odbranu koja je među najgorima u ligi, a i napad im nije nešto preefikasan. Kao dodatni problem dogodile su se i povrede. U napadu će im u ovom kolu nedostajati Sturaro i Rovela, a osim njih nema ni kapitena Krišita, Andrea Cambiasa,  Zinho Vanheusdena i Andrea Masiella. Dakle, suočavaju se i sa velikim kadrovskim problemima.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Hateboer, Koopmeiners, Freuler, Zappacosta; Pessina; Malinovskyi, Muriel

Genoa possible starting lineup:
Sirigu; Hefti, Vasquez, Ostigard, Calafiori; Badelj, Portanova; Gudmundsson, Amiri, Yeboah; Destro

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč sa dosta golova u mreži gostiju.

Tip: 3+ @ 1.73 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje