nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sa jako kratim rosterom će teško odigrati dobar meč bez 7 igrača

Jedan tim koji inače ima vrlo kratak roster danas neće moći da računa na sedam igrača, među kojima su šestorica sa važnom ulogom, drugi tim kompletan. Meč možete preuzeti okvirno do 19:30, a predložene su kvote 1,60 i 1,90.

Ekipa Rouena za sada ne deluje loše na startu sezone gde su u pet odigranih susreta ostvarili po jednu pobedu i poraz uz tri remija, tako da sa 6 bodova zauzimaju 11.mesto uz gol razliku 7:7. Na svom stadionu odigrali su 1:1 sa Nimom i savladali Orelan 2:1. Za današnji meč izostaće samo Adon Gomis (3u/0g/0a defanzivac).

Sa druge strane Goal fc je na 5.mestu sa 8 osvojenih bodova i skorom 2 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razlikom 6:2. Na gostovanjima su do sada odigrali 0:0 protiv Espinala, dok su Sošo savladali sa 0:3. Ono što će im možda biti prepreka da nastave sa dobrim igrama u gostima, jesu izostanci igrača, a faliće ih ukupno sedmorica, od čega šest sa zavidnom minutažom do sada, u timu nema: N.Tenard (5u/0g/1a – jedan od dva igrača u odbrani koji je do sada odigrao svaki minut), L. Camelo (4u/1g/0a – odigrao 4 cela meča), kao i T. Meynadier (3u/0g/0a – sva tri kao starter), uz to nema ni veznjaka E.Reale-a (4u/0g/0a – sve 4 kao starter), kao i T. Lemaître (3u/0g/0a), faliće i isksni L. Fichten (0u/0g/0a), a nema ni napadača M. Assef (5u/1g/0a).

Mišljenje urednika: Vrlo često se pokazalo da timovi koji prosipaju bodove u ovoj ligi na domaćem terenu na kraju upadnu u velike nevolje, jer ih je teško povratiti u gostima, ekipa Goal fC je jako dobro ušla u sezonu, ali se sada po prvi put nalazi u problemu sa izostancima igrača, a po nama bi domaćin to mogao da iskoristi pa predlažemo najpre igru 1X&0-3 po kvoti 1,60, a potom i igru p/k1 po kvoti 1,90. Srećno!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje