petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Odlična forma jednog tima i nekoliko bitnih izostanak kod drugog

Jedan tim koji je u jako dobroj formi, igra protiv tima koji nije u tako dobroj formi i ima par izostanaka, predložena kvota je 1,55. Meč možete preuzeti do kasnih večernjih sati.

Nautico

Ekipa Nautico nalazi se u mnogo boljoj poziciji nego posle samog početka sezone, sada su na 11.mestu sa skorom 4 pobede, 6 remija i 4 poraza uz gol razliku 23:17. Na svom stadionu u Recifeu igraju mnogo bolje i imaju po 3 pobede i 3 remija uz samo 1 poraz i gol razliku 15:8. U seriji su od 6 vezanih mečeva bez poraza, na svom terenu 3 i to 2 pobede i 1 remi.

Izostanci: Danas će im faliti defanzivac Luiz Paulo (10u/1g/0a)


YPIRANGA

Još jedan klasičan ,,domaćinski“ tim koji se nalazi na 8.mestu sa skorom 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 15:11. Kao što smo rekli dosta lošije igraju na strani, imaju skor 2 pobede, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 5:7.

Izostanci: Danas su bez dva jako bitna igrača, to su veznjak Alisson Taddei (9u/2g/0a) i napadač Reifit (8u/0g/0a)


Mišljenje urednika i prognoza: Svakako da utakmice brazilske treće lige mogu da budu nepredvidljive, ali danas smatramo da zahuktali Nautico može do važne pobede u prodoru ka vrhu tabele, gosti van svog stadiona igraju dosta slabo, ali svakako da neće tek tako prepustiti bodove Nauticu pa idemo sa opreznijim predlogom 1X&2+ po kvoti 1,55

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje